Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

,,TOP Sport“ paplūdimio vyrų tinklinio lygos pirmenybių I-ojo turo apžvalga

,,TOP Sport“ paplūdimio vyrų tinklinio lygos pirmenybių I-ojo turo apžvalga

Sausio 20 d. "RIO" smėlio arenoje startavo ,,TOP Sport" paplūdimio vyrų tinklinio lygos pirmenybės, kuriose dalyvavo aštuonios komandos: ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos", ,,Iš alaus", ,,Mėlyni", ,,Nando", ,,Top Sport" ,,Vataip", ,,Raudondvaris", ir ,,Perkūnas".

10 val. I aikštelėje jėgas surėmė ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" ir ,,Iš alaus". Pirmąjį setą geriau pradėjusi ,,Iš alaus" ekipa, seto pabaigoje nusileido varžovams (21:17). Antrajame sete situacija nesikeitė, nugalėjo ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos", rezultatu - 21:17 (2:0). Tuo pačiu metu, II aikštelėje kovojo ,,Mėlyni" ir ,,Nando". Tiek pirmasis, tiek antrasis setai priklausė ,,Mėlyni" komandai, jie užtikrintai kovojo ir nepaliko priešininkams šanso laimėti. Pirmojo seto rezultatas -  21:14, o antrasis buvo triuškinantis - 21:3 (2:0).

10:40 val. I aikštelėje susitiko ,,Perkūnas" ir ,,Raudondvaris". Žaidimui baigti užteko 2 setų. Pergalė atiteko ,,Raudondvario" ekipai rezultatu - 13:21; 19:21 (0:2). Tuo tarpu, II aikštelėje žaidė ,,TOP Sport" ir ,,Vataip" ekipos. Nuo pirmojo seto pradžios, ,,Vataip" išsiveržę į priekį, savo pozicijos nepaleido iki pabaigos (17:21). Tačiau antrajame ,,TOP Sport" susiėmė ir nugalėjo devynių taškų persvara (21:12). Lemiamame sete, ,,Vataip" atsigriebė už pralaimėtąjį setą, žaidimą užbaigė dvigubu taškų skirtumu - 8:15 (1:2).

11:20 val. I aikštelėje ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" ir ,,Mėlyni" rodė atkaklų žaidimą. Abiejose setuose vyko nuožmi kova iki paskutiniųjų taškų. Pirmajame sete ,,Mėlini" ekipai teko gerokai pasistengti dėl pergalės, komandos setą užbaigė rezultatu - 25:27. Antrasis setas buvo labai panašus į pirmąjį, tačiau pergalė ir vėl priklausė ,,Mėlyni" ekipai - 20:22 (0:2). II aikštelėje žaidė ,,Nando" ir ,,Iš alaus". Abejuose setuose savo pranašumą nuolat rodė ,,Nando" komanda. Pirmąjį setą užbaigė rezultatu - 21:19, o antrajį - 21:17 (2:0). Po varžybų ,,Nando" ekipos atstovas komentavo: ,, Pirmą kartą žaidėme tokiose paplūdimio tinklinio lygos pirmenybėse, atidarėm pirmas varžybas pralaimėjimu, bet antras laimėjom."

12:00 val. I aikštelėje žaidė ,,Perkūnas" ir ,,TOP Sport". Pirmajame sete vienareikšmiškai lyderiavo ,,TOP Sport"  - 11:21. Tačiau antrajame - ,,Perkūnas" buvo nusiteikę ryžtingiau ir išlygino setų rezultatą - 22:20 (1:1). Trečiajame sete ,,TOP Sport" ekipa atsirevančavo varžovams ir užbaigė žaidimą savo pergale - 16:18 (1:2). Tuo tarpu, II aikštelėje ,,Raudondvario" ir ,,Vataip" žaidimas tęsėsi 3 setus. Pirmojo pergalė priklausė ,,Vataip" ekipai - 21:18. Antrajame sete ,,Raudondvariui" pavyko rezultatą pakreipti savo naudai - 18:21, o po šio seto įgavę pasitikėjimą savo jėgomis, pergalingai užbaigė trečiajį setą - 12:15 (1:2). Pastaroji komanda džiaugėsi savo varžovais, ,,mes susibūrėm neseniai, žaidėme pirmą kartą, tikiuosi ir pavyko, kuo toliau stengsimės kiek geriau pasirodyti." O ,,Nando" komandos atstovas teigė, kad ,,sekėsi gan neblogai, labai stengėmės, bet truputį kažko pritrūko. Smagu, kad yra suorganizuotos tokios varžybos, stengsimės iš klaidų pasimokyti ir kitą kartą būsim stipresni."

,,TOP Sport" paplūdimio vyrų tinklinio pirmenybių I-ojo turo geriausieji:

Naudingiausias žaidėjas (20,50 naud. koef) - Arnoldas Zokas (Mėlyni);
Rezultatyviausias žaidėjas (vid. 21 taško) - Gintaras Staniulis (TOP Sport);
Daugiausiai atlikęs "Eisų" (vid. 5,50) - Vaidotas Martynavičius (Va taip);
Daugiausiai atlikęs rezultatyvių perdavimų (vid. 11) - Marius Strioga (AKSA Gelžbetonio konstrukcijos);
Daugiausiai atlikęs užtvarų (vid. 3) - Rytis Vaičys (TOP Sport);
 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 6068