Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bukonys vs LSMU (0:3)

„Bukonys“ 0:3 nusileido LSMU komandai

„Bukonys“ 0:3 nusileido LSMU komandai

Vasario 21d. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko C lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Bukonys“ ir svečių LSMU. Užtikrintą pergalę po trijų setų kovos iškovojo LSMU tinklininkai.

Nors LSMU sėkmingiau pradėjo rungtynes (1:6), aikštelės šeimininkai greitai atstatė pusiausvyra (7:7), tačiau tuomet svečiai LSMU dar karta surezgė spurtą ir atitrūko vėl (9:14), seto eigoje dar labiau savo pranašumą padidinę LSMU tinklininkai laimėjo pirmąją rungtynių dalį (18:25).

Antrasis kėlinukas prasidėjo lygiai (10:10), aikštelės šeimininkams „Bukonys“ buvo pavykę įgyti dviejų taškų persvarą (14:12), bet tada LSMU pelnė penkis taškus iš eilės ir perėmė seto kontrolę į savo rankas (14:17). Svečiai kėlinuko pabaigoje dar labiau padidino pranašumą ir galiausiai laimėjo ir antrąją susitikimo dalį (18:25).

Trečioji rungtynių dalis prasidėjo devyniais LSMU komandos taškais iš eilės (0:9), apsukų nemažinę svečiai seto eigoje padidino savo pranašumą (3:16), užtikrintai situacija kontroliavę LSMU laimėjo ir trečiąjį rungtynių setą (8:25) ir įsirašė jau penktąją pergalę iš šešių galimų C lygos pirmenybėse.

Po rungtynių vienas iš LSMU komandos žaidėjų sakė:

Jog pagrindiniai pergalės akcentai buvo stiprūs padavimai, kurie neleido varžovams tinkamai įsivesti kamuolio.

Puslapis peržiūrėtas: 11270

Komentarai