Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Laumetris vs KSM ‒ Startas (0:3)

„Laumetris“ turėjo pripažinti KSM – Startas komandos pranašumą.

„Laumetris“ turėjo pripažinti KSM – Startas komandos pranašumą.

Kovo 12d. 20:15val. RIO arenoje įvyko B lygos pirmosios ketvirtfinalio rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Laumetris“ ir svečių KSM – Startas komandų. Pergalę po trijų setų kovos iškovojo ir pirmąją pergalę šioje ketvirtfinalio poroje įsirašė svečių KSM – Startas tinklininkai.

Susitikime geriau startavo svečiai (7:12), seto eigoje jaunieji KSM – Startas tinklininkai dar labiau padidino turėtą persvarą (10:20), taip užtikrintai laimėdami pirmąją rungtynių dalį (14:25).

Antrojo kėlinuko pradžioje vyko lygi kova, komandos keitėsi pelnomais taškais (9:9), nors aikštelės šeimininkams „Laumetris“ ir buvo pavykę įgyti persvarą (14:11), KSM – Startas komanda atsakė savo spurtu ir ne tik išlygino, bet laimėję antrąją seto pusę rezultatu 3:14 laimėjo ir antrąją mačo dalį (17:25).

Trečiąją rungtynių dalį geriau pradėjo jau aikštelės šeimininkai (11:5), tačiau KSM – Startas ir vėl greitai stabilizavo situacija (12:12). Rezultatui esant (16:16) atrodė, jog svečių komanda atliko lemiamą spurtą rungtynėse ir laimėję atkarpą 3:8, atsidūrė vos per tašką nuo laimėto susitikimo (19:24), „Laumetris“ pademonstravo charakterį ir sugebėjo pelnyti 4 taškus be atsako (23:24), tačiau paskutinį rungtynių tašką pelnę KSM – Startas tinklininkai laimėjo ir trečiąjį setą (23:25), taip švęsdami pirmąją pergalę šioje ketvirtfinalio poroje.

Po susitikimo vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė: Manau, kad sužaidėme neblogas rungtynes, nors tiesa trečiojo seto pabaigoje gal šiek tiek atsipalaidavome, dėl to varžovai grįžo į kovą, tačiau svarbiausia, jog pavyko iškovoti pirmąją pergalę šioje ketvirtfinalio serijoje.

RUNGTYNIŲ VIDEO






Puslapis peržiūrėtas: 33891

Komentarai