Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt vs NUTPA ‒ 2 (3:0)

,,Pervesk.lt“ įveikė ,,Nutpa ‒ 2“ ir džiaugėsi bronzos medaliais

,,Pervesk.lt“ įveikė ,,Nutpa ‒ 2“ ir džiaugėsi bronzos medaliais

Balandžio 12d. 18:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko ,,Žalių" D lygos Mažasis finalas. Dėl trečiosios vietos susikovė ,,Pervesk.lt" ir ,,Nutpa - 2" ekipos. Nors žaidimas buvo įtemptas, tačiau truko tik tris setus. Po jų paaiškėjo, jog D lygos bronziniais medaliais pasipuošė ,,Pervesk.lt" tinklininkai - 3:0 (25:14; 25:21; 30:28).

Pirmasis setas buvo gana nesudėtingas ,,Pervesk.lt" ekipai. Jie nuo pirmųjų taškų įgavę pranašumą jį didino viso seto metu. ,,Pervesk.lt" nesunkiai rengė rezultatyvias atakas, taip pat varžovų mušamus kamuolius atsaktdavo statydami sienas. ,,Nutpa - 2" komandai sunkiau sekėsi įsivažiuoti, jie darė dvigubai daugiau klaidų nei priešininkai. Setas baigėsi ,,Pervesk.lt" laimėjimu - 25:14 (1:0).

Su kiekvienu setu, kova tapo vis atkaklesnė. Antrojo seto pradžioje stipriau atrodė ,,Pervesk.lt" ekipa, tačiau ,,Nutpa - 2" atsistojo ant kojų ir su varžovais ėmė žaisti taškas į tašką (8:8; 19:19). Ir tik pačioje seto pabaigoje, tiksliau sužaidė ,,Pervesk.lt" ekipa ir džiaugėsi antrojo seto pergale - 25:21 (2:0).

Trečiojo seto pradžioje stipriau ėmė žaisti ,,Nutpa - 2" tinklininkai. Jie rodė gražų komadinį žaidimą ir taikliai mušė kamuolius, prie pelnytų taškų labiausiai prisidėjo puolėjas L.Petreikis. ,,Pervesk.lt" ekipa taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi ir rengė atakas, kurios buvo naudingos - komanda išlygino rezultatą ir kaip rezultatas buvo 21:24, jie, vedami B.Prekeris ir V.Drejeris, sugebėjo pavyti varžovus ir pakovoti iki pergalės. Žaidimas vyko taškas į tašką ir baigėsi ties 30 - uoju. Stipresni ir vertesni trečios vietos šiandien buvo ,,Pervesk.lt" ekipa - 30:28 (3:0).

Po varžybų, ,,Pervesk.lt" ekipa neslėpė džiaugsmo iškovojus trečią vietą D lygoje ir vieningai komentavo: ,,Puikus sezonas buvo. Pernai silpniau sekėsi, šiemet pasistiprinom, pasitreniravom daugiau, daugiau išmokom. Panaudojom taktiką prieš varžovus, blokavom juos. Nuo sezono pradžios patobulėjom, turėjom įspūdingą pusfinalį, truputį nepasisekė. Gaila, kad mes neišėjom, norėjom su ,,Važiuojam Džesika" sužaisti."

 

Puslapis peržiūrėtas: 4832

Komentarai