Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ „Tinklo draugai“ vs Kauno Kolegija (3:1)

KSM „Startas ‒ tinklo draugai“ atkrintamasias sekmingai pradėjo prieš „Kauno kolegija“.

KSM „Startas ‒ tinklo draugai“ atkrintamasias sekmingai pradėjo prieš „Kauno kolegija“.

Moterų "A" lygos varžybose susitiko šeimininkių komanda KSM „Startas ‒ tinklo draugai“ ir svečių komanda "Kauno kolegija". Abi komandos demonstravo labai panašų lygi ir žaidimas buvo labai apylygis ir idomus. Tačiau, kažkas turėjo laimėti ir tai buvo jaunosios sporto mokyklos aukletinės, kurios šventė pergalę rezultatu - 3:1.

Pirmajį setą "Kauno kolegija" pradėjo nuostabiu žaidimu, jos šiame sete minimaliai klydo ir vis rasdavo būdų kaip pelnyti taškus. Tuo tarpu, priešininkių komanda turėjo daug problemu savo komandos viduje ir žaidimas joms visai nesiklijavo, jos daug klydo priimdamos ir dėl to nukentėjo ir puolimas, kuris šiame sete buvo labai prastas. Taigi KSM „Startas ‒ tinklo draugai“ žaidimas šiame sete sugriuvo ir jos patyrė triuškinamą pralaimėjimą rezultatu - 13:25 (0:1).

Antrajame sete šeimininkių komandos trenerė atliko keletą keitimų ir tai pasiteisino, žaidimo kokybė gan stipriai pagerėjo. Tačiau įsivažiavusias "Kauno kolegijos" tinklinininkės buvo sunku sustabdyti, jos vis dar rodė gerą žaidimą, tiek puolime, tiek statant užtvaras ir tik didelias skaičius klaidų joms pakišo koją šiame sete. KSM „Startas ‒ tinklo draugai“ sužaidžia seto pabaigą tvarkingiau ir svenčia pergalę šiame sete rezultatu - 25:23 (1:1).

Trečiajame sete jau sugriuvo "Kauno kolegijos" žaidimas, merginos atrodė pryslėgtos po praeito seto pralaimėjimo ir šiame sete nesugebėji parodyti varžovėms didesnios kovos. Tuo tarpu KSM „Startas ‒ tinklo draugai“ merginos smaginosi savo žaidimu ir išpildė didžiają dalį trenerės norų. Jos šiame sete suklido vos keturis kartus ir buvo nesustabdomos puolime. Šį setą laimi šeimininkės rezultatu - 25:15 (2:1).

Ketvirtasis setas vėl prasidėjo nuožmia kova, abi komandos kovojo taškas į tašką ir iki pat seto pabaigos nei viena komanda nebuvo nutolus per daugiau nei tris taškus. Abi komandos tiek puikiai padavinėjo, tiek ir gerai statė užtvaras ir tik mažos detalės lėme šio seto pabaigą. Abi komandos parodė gerą kovą ir užsisipyrimą, tačiau kažkas turėjo laimėti ir tai buvo KSM „Startas ‒ tinklo draugai“ kurios šoko iš džiaugsmo ir laimėjo šį setą ir varžybas rezultatu - 25:23 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 4547

Komentarai