Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Panevėžio KKSC vs Kauno RIO-Startas 2 (3:0)

Panevėžiečiai pavasarį pasitiko su pilna sale žiūrovų ir padovanojo jiems pergalę

Panevėžiečiai pavasarį pasitiko su pilna sale žiūrovų ir padovanojo jiems pergalę

 Praėjus beveik 3 mėnesiams po paskutiniųjų Panevėžyje vykusių TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynių panevėžiečiai pasitiko svečius iš Kauno - Kauno RIO - Startas - 2 ekipą pilnutėle salę žiūrovų ir gausiu palaikymu.

Pirmąją pavasario dieną - Kovo 1-ąją, Panevėžyje po beveik 3 mėnesių pertraukos vyko TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynės, kuriose susitiko vietos Panevėžiečiai - Panevėžio KKSC tinklininkai ir svečiai iš Kauno  - Kauno RIO-Startas - 2 ekipa. Po trijų setų kovos pergalę šventė Panevėžiečiai rezultatu 3:0.

Pirmąjį runtgynių setą viskas vyko labai permainingai, tik prasidėjus pirmajam setui Panevėžiečiai pirmavo 6:3, tačiau Kauniečiai įjungė aukštesnę pavarą ir po kelių akimirkų susikrovė 4 taškų pranašumą (6:10). Po to, viskas vyko labai apylygiai, daug kartų keitėsi pirmaujančios komandos ir Panevėžiečiai atsilikėjant 22:24 padedant žiūrovams sugebėjo išplėšti pergalę pirmajame sete - 26:24.

Antrasis rungtynių setas klostėsi daug užtikrinčiau. Panevėžiečiai nuo pat pradžių perėmė iniciatyvą į savo rankas ir laimėjo setą - 25:16.

Trečiasis rungtynių setas vėl vyko permainingai. Tačiau Panevėžiečių patirtis ir šaltakraujiškumas leido jiems šį setą laimėti - 25:21.

Kauno RIO - Startas - 2 trenerio Roberto Nekrašo komentaras po rungtynių:

„Labai gaila, kad pirmajame sete pirmaudami 24-22 praradome koncentraciją ir pralaimėjome darydami savo klaidas. Antrajame sete jautėsi pirmo seto pabaigos savigrauža ko pasekoje vaikinai negalejo pademonstruoti geriausio tinklinio. Trečiajame sete nusimušė mūsų padavimo procentas, ko pasekoje Panevėžio tinklininkai buvo žymiai geresni atakoje.
Labai džiaugiuosi savo komandos žaidejo Tomo Aleksos progresu ir pademonstruotu žaidimu.
Pabaigai, tikrai buvo labai smagu žaisti prie tiek žiūrovų Panevėžyje. Tiek žiurovų nepamatysi net Lietuvos vyrų aukščiausios lygos rungtynėse. Ačiū Panevėžio komandai už spaudimą.“

Panevėžio KKSC trenerio Gintauto Stanevičiaus komentaras po rungtynių:

„Labai džiugu, kad Panevėžio tinklinio sirgaliai yra taip išsiilgę tinklinio ir taip palaiko mūsų miesto komandą taip reikalingose mums rungtynėse. Nors ir žaidėme be naudingiausio mūsų komandos žaidėjo, tačiau vistiek labai džiugu matyti vyrus taip norinčius iškovoti labai svarbią pergalę. Visos komandos vardu noriu padėkoti visiems sirgaliams palaikiusiems mus šiose rungtynėse ir Kauno RIO - Startas - 2 tinklininkams už puikią kovą."

Puslapis peržiūrėtas: 12775

Komentarai