Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU – 22 vs KSM Startas (3:1)

Lemiamose B lygos mažosios taurės pusfinalio varžybose ‒ ,,LSU – 22“ pergalė

Lemiamose B lygos mažosios taurės pusfinalio varžybose ‒ ,,LSU – 22“ pergalė

 Balandžio 2 dieną, 18:15 Kauno Centro Sporto Mokyklos sporto salėje įvyko B lygos mažosios taurės pusfinalio varžybos, kurių metu susitiko „LSU -22“ ir „KSM Startas“ komandos. Keturių setų kovoje, pergalė ir kelialapis į finalą atiteko „LSU – 22“ komandai. (3:1)

Pirmasis setas prasidėjo „KSM Startas“ padavimu ir pirmaisiais taškais. Intensyvūs 12 žaidėjo, Ž.Dzemyda, padavimai ir 10 žaidėjo, J.Žilinskas, pelnomi taškai, leido komandai veržtis link pergalės. Karingieji „LSU – 22“ komandos žaidėjai stengėsi lyginti rezultatą ir įbauginti varžovus (15:15). Po pertraukos (24:23) grįžusi „LSU – 22“ komanda toliau sėkmingai pelnė taškus ir laimėjo pirmąjį setą. (27:25) (1:0)

Pirmas antrojo seto taškas buvo pelnomas galingu „LSU – 22“ komandos bloku. Vėliau žaidimas vyko taškas į tašką, nes nei viena komanda nesiruošė pralaimėti. Staiga pasipylė „LSU – 22“ klaidos, kuriomis jų varžovai pelnė vis daugiau taškų. „KSM Startas“ komanda triuškino „LSU – 22“ žaidėjus puikiais deriniais ir taktika. (17:25) (1:1)

Trečiasis setas pelningai prasidėjo „LSU – 22“ komandai (4:2). Stipriais smūgiais pasižymėję T.Aleksa (11 nr.) ir  V.Stikleris (12 nr.), vienas po kito pelnė taškus. Iki seto pabaigos „KSM Startui“ atiteko vos vienas kitas taškas. Bendromis „LSU – 22“ komandos jėgomis paskutinieji septyni taškai, pelnyti „į vienus vartus“. (25:14) (2:1)

Ketvirtasis – agresyviausias – setas ėjosi gana sunkiai „KSM Starto“ komandai. Jiems buvo sunku atremti „LSU – 22“ puolimus ir blokus. Antroje seto pusėje rodėsi, kad „KSM Startas“ sugebės pasivyti varžovus ir prireiks penkto seto. Bet susikaupusi ir su šypsenomis veiduose, „LSU – 22“ komanda, triumfavo. (25:22) (3:1)

Po varžybų kalbinti „LSU – 22“ komandos atstovas ir kapitonas neslėpė džiaugsmo ir sakė: „Varžovai buvo stiprūs, tačiau įvertinom jų stiprumą, atradom silpnybes ir jomis pasinaudojome. Linkime nenuleisti jiems nosies ir tobulėt. Po kelių metų jie bus tikri šaunuoliai. Viskas su jais bus gerai“.

Puslapis peržiūrėtas: 4750

Komentarai