Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs BrainStorm (3:0)

Sausa "Kauno kolegijos" pergalė prieš "Brain storm" (VIDEO)

Sausa "Kauno kolegijos" pergalė prieš "Brain storm" (VIDEO)

Lapkričio 10 dieną 17:30 val. Kauno kolegijos sporto salėje susitiko komandos "Kauno kolegija" (šeimininkai) ir "Brain storm" (svečiai). Rungtynėse iki trečiojo seto didelės intrigos nebuvo. Žaidimą puikiai kontroliavo aikštelės šeimininkai, kuris baigėsi užtikrintu rezultatu - 3:0.

Pirmasis rungtynių kėlinys buvo triuškinantis. Šeimininkų komanda demonstravo sukauptą patirtį ir jau kėliniui įpusėjus jautėsi gan užtikrintai, rezultatas - 15:7. Pradedančiajai "Brain storm" ekipai sekėsi kiek sunkiau. Komanda darė nemažai klaidų ir matėsi, kad išnaudoja toli gražu ne visas savo galimybes. Kėlinio pabaiga - 25:15 (1:0).

Antrasis rungtynių kėlinukas buvo labai panašus į pirmąjį. "Kauno kolegijos" žaidėjai be vargo pelnė vieną tašką po kito. Į aikštelę išbėgo "Brain storm" komandos žaidėjas Airimas Rocius, bet ir tai didelės reikšmės komandai nepadarė. Seto pabaiga - 25:16 (2:0).

Trečiasis rungtynių kėlinys buvo intriguojantis. Abi komandos parodė tai, ką gali geriausia. "Kauno kolegija" jau atsiliko nemenka taškų persvara (12:18), tačiau greitai sureagavo ir išlygino rezultatą 24-ame rungtynių taške. Rungtynės baigėsi"Kauno kolegijos" naudai, rezultatu 26:24 (3:0).

 Rungtynių video. I setas. II setas.

Puslapis peržiūrėtas: 40637

Komentarai