Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Sporto fėja (3:0)

,,Vitameda“ įveikusi ,,Sporto fėją“ tapo C lygos čempionais (INTERVIU VIDEO)

 ,,Vitameda“ įveikusi ,,Sporto fėją“ tapo C lygos čempionais (INTERVIU VIDEO)

Balandžio 22d.  "C" lygos varžybų finalinėse rungtynėse susitiko "Vitameda" ir "Sporto fėja". Abi komandos ne pirmą kartą kovoja del šio titulo ir buvo galima tikėtis aršios kovos. Nors rezultatas neatskleidžia tikros kovos, kurią parodė žaidėjai, bet ji buvo nuožmi ir "Vitameda" turėjo stipriai pavargti, norėdami laimėti šias varžybas. Ką jie ir padarė - jie po sunkios kovos šventė pergalę rezultatu - 3:0.

Pirmajį setą abi komandos pradėjo su maksimaliu susikaupimu ir rodė gražų žaidimą. Abi ekipos dažnai keitėsi rezultatyviomis atakomis ir labai mažai klydo. Šiame sete pergalė lėme tik mažos detalės ir gera "Vitamedos" gynyba. "Vitameda" komandos žaidėjai N.Glodenis ir R.Pocius rinko savo komandai taškus ir vedė ją pergalės link. Nors "Sporto fėja" rodė gerą žaidimą, bet keleta neužtikrintų atakų ir "Vitameda" apsigynę pelno taškus ir susikrauna persvarą, kuri leidžia jiems laimėti šį setą rezultatu - 25:19 (1:0).

Antrajame sete kova nebuvo ką prastesnė, ji tik tapo daug įtemptesnė nei praeitame sete. "Sporto fėja" jautė, kad negali paleisti šio seto ir leisti varžovams lengviau kvėpuoti. Tuo tarpu "Vitameda" žinojo, kad jei jie laimės šį setą, tada psichologinis pranašumas bus jų pusėje. Šiame sete "Vitamedos" gretose nesustabdomas buvo D.Baltrušaitis, kuris pelnė vieną tašką po kito, o kitoje aikštelės pusėje G.Kaštaunas neleido "Vitamedai" per anksti galvoti apie pergalę. Vis gi, užtikrinta "Vitamedos" gynyba ir tiksliau sužaisti paskutiniai taškai leido jiems džiaugtis ir antruoju laimėtu setu, rezultatu - 25:22 (2:0).

Trečiajame sete "Sporto fėja" nebeturėjo kur trauktis ir jie privalėjo pagerinti savo žaidimą, jei dar norėjo pakovoti dėl pergalės. Seto pradžioje atrodė, kad tai pavyko padaryti kai jie susikrovė kelių taškų pranašumą, tačiau greitai į tai atsakė "Vitameda", kuri pelnė penkis taškus iš eilės ir greitai vėl įsiveržė į priekį. "Sporto fėja" šiame sete sunkiai rasdavo būdus rinkti taškus ir buvo stipriai spaudžiami stiprių varžovų padavimų. "Vitameda" puikiai puolė ir didžiają dalį R.Pocius pakeltus kamuolius vertė į taškus. Taip pat, jie puikiai statė užtvaras ir tiek šiame sete, tiek žaidime jie buvo geresni nei varžovai. "Sporto fėja" ir šiame sete nesugebėjo įveikti savo priešininkų ir turėjo pripažinti pralaimėjimą rezultatu - 25:21 (3:0). "Vitameda" džiaugiasi aukso medaliais ir kelia nugalėtojų taurę į viršų.

INTERVIU Darius Baltrušaitis (Vitameda) VIDEO

Puslapis peržiūrėtas: 36630

Komentarai