Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: TopSport vs Tinklida (0:3)

"Tinklida" nepaliko vilčių "TopSport" komandai (VIDEO)

"Tinklida" nepaliko vilčių "TopSport" komandai (VIDEO)

Rungtynių ištrauka. II setas.

 Lapkričio 20 dieną, Sabonio krepšinio centre, "C" lygos rungtynėse šeimininkai "TopSport" priėmė svečius "Tinklida" komandą. Visi setai vyko gana taškas į tašką, tačiau lemiamomis akimirkomis sėkmingiau tvarkėsi svečiai. Protingiau ir kokybiškiau žaidę "Tinklida" tinklininkai įrodė savo pranašumą sausu rezultatu 0:3.

Pirmoji rungtynių dalis prasidėjo taškas į tašką. Nei viena komanda neįssiveržė į priekį solidžiu pranašumu. Sėkmingu puolimu svečių komandoje pasižymėjo ukrainietis V. Gauškin, kurio smūgiai padėjo Tinklidos ekipai įsiveržti į priekį tik seto gale. "TopSport" komandai puoilime sekėsi sunkiau, todėl pirmą setą teko pripažinti pralaimėjimą rezultatu 21:25.

Antrąjį setą lyg po šalto dušo pradėjo šeimininkai žymiai geresniu žaidimu. Įsiveržė į priekį (14:6) ir jau tikėjosi, jog išlygins rezultatą tarp setų, tačiau svečių komanda nenuleido rankų ir sparčiai vijosi. Priėjus 21 tašką jau skirtumas tarp komandų buvo ištirpdytas, o Tinklidos vyrai nesustojo ir  išbrido iš balos sausi. Antroji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 23:25.

Trečiajame sete nuo pat pradžių jautį už ragų stvėrė svečiai. Tinklidos komandos narys G. Kaštaunas labai tiksliai smūgiavo ne vieną ir ne du kartus, o "TopSport" ekipai nesisekė gintis. Svečių komanda visą seto laiką laikė pranašumą savo rankose ir laimėjo jį 19:25.

Po pergalės "Tinklida" treneris T. Kurklietis komentavo: atėję sužinojome, kad žaisime prieš buvusius čempionus, tai davė papildomos motyvacijos. Žaidėme tokia sudėtimi, kuria nesusižaidę, bet kadangi visi turėjome minimaliai drausmės, kiekviename sete sugebėjome susiimti ir laimėti.

Šeimininkų kapitonas V. Gubanovas buvo nusivylęs žaidimu: nauja komanda, nesusižaidę, stipriausių narių nebuvo, ką galėjome - tą padarėme.

Puslapis peržiūrėtas: 40451

Komentarai