Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Zenasta (3:0)

"Kauno Kolegija" pasiekė užtikrintą pergalę. (VIDEO)

 Kovo 16 dieną, 17:30 val., "Kauno Kolegijos" sporto salėje, susitiko "B" lygos komandos "Kauno Kolegija" (šeimininkai) ir "Zenasta" (svečiai). Buvo žaidžiamos antrosios ketvirtfinalio rungtynės tarp šių komandų (pirmąjį susitikimą laimėjo "Kauno Kolegija"). Šiandien šeimininkai taip pat buvo nusiteikę kovoti tik dėl pergalės. Nors visi setai baigėsi nedideliais skirtumais, tačiau šeimininkų žaidime jautėsi užtikrintumas ir pasitikėjimas savo jėgomis. Rungtynės baigėsi gana greitai, lengva pergalė atiteko "Kauno Kolegijai" 3:0.

Rungtynių pradžioje abi ekipos atrodė labai panašaus pajėgumo, žaidėjai greitai ir nesunkiai rinko taškus, atakos truko neilgai, o dėmesys gynybai buvo minimalus. Ypač atkakliai žaidimas vyko setui įpusėjus, tuomet net 12 atakų taškas atitekdavo tai vienai, tai kitai komandai paeiliui. Tačiau staiga viskas pasikeitė. Šeimininkai sugebėjo labai galingai spurtuoti ir seto pabaigoje pasiektas pranašumas leido džiaugtis pirmąja pergale 25:18.

Antrame sete žaidimas vyko panašiai, tik dabar "Kauno Kolegija" atitrūko dar anksčiau. Fantastiškai žaidęs J.Laurinavičius "apdovanojo" varžovus tikrai labai gražiais blokais ir leido savo komandai jaustis užtikrintai. Tiesa, skirtumas nebuvo didelis ir seto pabaigoje "Kauno Kolegija" vos neprisižaidė, tačiau dabar ir sėkmė buvo jų pusėje. Antroji pergalė jau buvo jų rankose 25:23.

Trečiame sete "Kauno Kolegija" pademonstravo išties kokybišką ir stabilų žaidimą. Nors "Zenasta" neturėjo kur trauktis ir dabar atidavė visas jėgas, tačiau šeimininkai išlaikė koncentraciją, lemiamais momentais sužaidė labai užtikrintai, kol galiausiai beliko sutvarkyti formalumus. Taigi ir trečiame sete nugalėtojais tapo "Kauno Kolegija" ekipos tinklininkai, kurie laimėjo rezultatu 25:19.

"Kauno Kolegija": J.Laurinavičius 24 (9 blokai), G.Tuska 14, L.Dambrauskas 13, Š.Zarudnevas 28 rez. perdavimai.

"Zenasta": E.Norkus 16, R.Skaisgiris 12, A.Jankauskas 6, D.Ozerenskis 27 rez. perdavimai).

Rungtynių video. I setas.

Puslapis peržiūrėtas: 21066

Komentarai