Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Ąžuolas vs VDU (0:3)

,,VDU“ iškovojo pergalę prieš ,,ĄŽUOLAS“ komandą rezultatu 3-0.

,,VDU“ iškovojo pergalę prieš ,,ĄŽUOLAS“ komandą rezultatu 3-0.

 Šį vakarą Žalių "D" lygoje charakterį parodžiusiai ,,Ąžuolo" komandai visgi teko pripažinti ,,VDU" tinklininkų pranašumą rezultatu 3-0 (16:25, 13:25, 18:25). 

Žaidimo pradžioje ,,Ąžuolo'' komanda nustebino tiek priešininkus, tiek patys save rodydami, kad į varžybas atvyko patobulėję ir pasiruošę pakovoti. Pirmojo seto pradžioje ,,Ažuolas'' pirmavo rezultatu 4:1, kas privertė ,,VDU'' komandą sunerimti, susikaupti ir išlyginti rezultatą, o ir labai greitai jį persverti savo naudai. ,,VDU'' tinklininkai viduryje pirmojo seto sukaupė  6-7 taškų skirtumą, kurį ne tik išlaikė iki pat seto pabaigos, o ir padidino iki 9 taškų, o tai ir leido jiems užtikrintai įsirašyti pergalę pirmajame sete, rezultatu 25:16. 

Antrajame sete intrigos nebuvo.,,Ąžuolo'' komandos tinklininkai nesugebėjo atsitiesti ir triuškinančiu rezultatu vos per 11min. pralaimėjo antrąjį setą, surinkdami vos 13 taškų, kuriuos beveik visus padovanojo daug klaidų padariusi ,,VDU'' komanda. 

Trečiasis setas klostėsi kiek įdomiau ir prasidėjo rezultatu 5:5. Kad ir kaip stengėsi ,,VDU'' komandos lyderiai, tačiau priešininkai neleido jiems nutolti daugiau nei trimis taškais. Viskas pasikeitė kai prie padavimo linijos atsistojo Deividas Grigaliūnas, kurio padavimo nesugebėjo atlaikyti ,,Ąžuolo'' komandos jaunieji tinklininkai. Deividas per trečią setą svarbioje žaidimo stadijoje pelnė 4 ,,eisus'' ir išvedė savo komandą į priekį. ,,VDU'' komandos tinklininkai daugiau priartėti nebeleido ir užbaigė setą pergalingu rezultatu 25:18. 

Daugiausiai taškų nugalėtojų ,,VDU'' komandai pelnė Mantas Vaivada ir Deividas Grigaliūnas. 

,,Ąžuolo'' komandoje taip pat buvo du lyderiai- Justas Gudaitis ir Karolis Filipavičius. 

Puslapis peržiūrėtas: 7805

Komentarai