Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Vitameda (0:3)

,,Vitamedos“ pergalė prieš ,,LSMU“

,,Vitamedos“ pergalė prieš ,,LSMU“

"C" lygos atkrintamosiose varžybose susitiko šeimininkai "LSMU" ir svečių komanda "Vitameda". Šiose varžybose daug intrigos nebuvo, šiandien aikštelėje stipresni buvo "Vitamedos" žaidėjai, kurie laimėjo rezultatu 0:3.

Pirmajame sete abi komandos varžybas pradėjo atkaklia kova, kiekviena sėkmingą ataką, sekdavo tokia pat gera ataka iš varžovų pusės. Žaidimas buvo greitas ir dažniausiai pakelti kamuoliai virsdavo taškais, abi komandos mažai klydo ir tik mažos detalės lėme, kas šiame sete laimės. "Vitamedos" komanda seto viduryje sugebėjo pora kartų apsiginti nuo varžovų atakų ir susirinko šešių taškų pranašumą kurio nepaleido iki seto pabaigos ir laimėjo rezultatu - 20:25 (0:1).

Antrajame sete "LSMU" žaidėjai labai gerai puolė ir neleido "Vitamedai" nieko apsiginti, tačiau koją pakišo velniškai didelis klaidų skaičius. Jie šiame sete varžovams padovanojo netgi vienuoliką taškų, kas seto pabaigoje neleido jiems laimėti seto. Tuo tarpu, "Vitameda" žaidė pavyzdingą žaidimą, mažai klaidų ir tikslūs smūgiai, kas ir leido jiems švęsti pergalę rezultatu - 22:25 (0:2).

Trečiajame sete "LSMU" atrodė šiek tiek psichologiškai palūžę ir nebeturėjo "ugnelės" kovoti toliau ir bandyti laimėti, jie ir toliau dažnai klydo, emocijos paėmė viršų ir dingo gražus žaidimas. Tuo tarpu "Vitameda" pajuto, kad jau tikriausiai laimės ir smaginosi žaidimu, neleisdami varžovams nei kiek atsikvėpti. Šį setą didžiausiu rezultatu šiose varžybose laimėjo "Vitameda" rezultatu - 17:25 (0:3).

Po rungtynių ,,Vitamedos" komandos kapitonas R.Pocius komentavo: ,,Sekėsi viskas neblogai, aišku, daug nepadavimų, daug klaidų buvo savų, bet puolimas, blokai kostėsi tikrai gerai. Džiaugiamės ką turim šiandiena, o ateity stengsimės išgyvendinti tas klaidas, kurios buvo."

Puslapis peržiūrėtas: 4546

Komentarai