Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Laumetris ‒ 2 (3:2)

Po penkių setų kovos pergalę šventė pergalė NUTPA prieš Laumetrį ‒ 2

Po penkių setų kovos pergalę šventė pergalė NUTPA prieš Laumetrį ‒ 2

 Šiandien Gegužės 20 d. Rio sporto arenoje, Pavasario "Sportturas" vyrų taurės pusfinaliuose susitiko NUTPA ir Laumetrį - 2, po penkių setų kovos pergalę šventė šeimininkai NUTPA tinklininkai 3:2 (25;20; 14:25; 25:16; 19:25; 15:8)

Pirmajame sete, pradžioje į priekį išsiveržė Laumetrio - 2 tinklininkai 7:3, bet NUTPA iki seto vidurio sugebėjo pasivyti savo varžovus 12:12. Iki seto pabaigos komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis, bet pabaigoje šeimininkai sužaidę geresnę atkarpą sugebėjo švęsti seto pergalę 25:20.

Antrajame sete, jau viskas pasivertė aukštyn kojom, Laumetris sugebėjo sužaisti nuostabiai seta ir per setą padarė tik 3 klaidas. Neklydę svečiai spaudė varžovus ir NUTPA neturėjo atsako prieš nuostabiai žaidusios svečius. Setas pasibaigė 14:25.

Trečiajame sete, susikaupę NUTPA tinklininkai vėl pradėjo žaisti, jie nuo pat seto pradžios lengvai rinko taškus ir išsiveržė į priekį. Laumetris - 2 tinklininkai bandė stipriais smūgiais pralaužti NUTPA komandos bloką ir ginyba, bet tai buvosunku. Setas pasibaigė 25:16.

Ketivrtajame sete, Laumetrio - 2 tinklininkai nenorėjo atiduoti rungtynių pergalės šeimininkams ir susikaupę žaidė gražų tinklinį į kurį šeimininkai nerado atsako. Svečiai vis tolo nuo varžovų ir NUTPA tinklininkai nežinojo ką daryti, kad pasivytų savo varžovus. Setas pasibaifė 19:25.

Penktajame, viską lemiančiam sete, nei viena komanda nenorėjo pripažinti kitos komandos pergalės, iki seto vidurio jos žaidė lygiai, bet kai apsikeitė komandos pusėmis, NUTPA tinklininkai rado savyje dar jėgų ir nuostabiai užbaigė setą ir rungtynes spurtu 7:2. Setą ir rungtynes laimėjo NUTPA  3:2 15:8,

Po rungtynių paklaustas naudingiausias rungtynių žaidėjas Tomas Vyšniauskas, kas lėmė jų pergalė? atsakė : Manau laimėjome žaisdami paprastai, meimėtuose setuose darėme mažiau klaidų, pavykdavo kamuolį palikti žaidime ir išprovokuoti priešų klaidą, Kartais sevu išmušdavom varžovų priėmimą, be to, atrodo, patirtis buvo mūsų komandos pusėje. Nors pusfinalis pergalingas, žaidimas nepaprastai banguotas, o finale laukia pajėgi ""Vitamedos" komanda. Tikiuoi ketvirtadienį pavyks palaikyti kokybišką žaidimą visas rungtynes, o ne setą.

Puslapis peržiūrėtas: 7429

Komentarai