Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Cukrainis vs „Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 (3:1)

Cukrainis įveikė „Tinklo draugai“ ‒ KSM startas ‒ 4 ir pateko į Pavasario „Sportturas“ „Dailiosios“ taurės finalą

Cukrainis įveikė „Tinklo draugai“ ‒ KSM startas ‒ 4 ir pateko į Pavasario „Sportturas“ „Dailiosios“ taurės finalą

 Šiandien Gegužės 21 d. Rio arenoje, Pavasario "Sportturas" "Dailioje" taurės pusfinalio rungtynėse susitiko Cukrainis ir "Tinklo draugai" - KSM startas - 4 ir po keturių setų kovos laimėjo šeimininkės Cukrainio mergino 3:1 (25:8; 25:14; 20:25; 25:20) 

Pirmajame sete, šeimininkės parodė svečioms, kur jos atvažiavo ir nuo pirmų taškų pradėjo stipriai. Cukrainis lengvai rinko taškus, puikiai žaidė gynyboje ir "Tinklo draugai" - KSM startas - 4 merginos nežinojo kaip atsakyti į rezultaves varžovių atakas. Setas pasibaigė 25:8.

Antrajame sete, neatleidusios apsukų Cukrainio merginos toliau demonstravo aukšto lygio tinklinį, Seto pabaigoje "Tinklo draugai" - KSM startas - 4 merginos pradėjo žaisti geresnį tinklinį, bet jau buvo per vėlu ir pralaimėjo setą 25:14.

Trečiajame sete, jau geresnį tinklinį demonstravo geresnį tinklinį svečios, nei jų varžovės. Iki seto vidurio komandos jau žaidė lygų tinklinį, bet mažiau klydusios "Tinklo draugai" - KSM startas - 4 merginos. Nutolusios svečios jautėsi laisviau ir padarė keletą klaidų, bet tai nesutrugdė joms laimėti setą 20:25.

Ketvirtame sete, toliau tęsėsi atkakli kova. Komandos žaidė gražų tinklinį, komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis. Seto pabaigoje vienu momentu, net laiminėjo sete 20:21, bet antro seto Cukrainis negalėjo leisti pralaimėti šį testą. Sužaisdamos atkarpą 5:1 šventė seto pergalę 25:22. 

Puslapis peržiūrėtas: 7485

Komentarai