Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Naktis vs Nemunas (3:0)

Naktis 3-0 nugalėjo Nemuno ekipą

Naktis 3-0 nugalėjo Nemuno ekipą

 Š.m. sausio 19d. KTML žaliųjų D lygos rungtynėse susitiko Naktis bei Nemuno komandos.

Po 3 setų kovos, pergalę šventė komanda Naktis, rezultatu 3-0

Pirmasis setas buvo labai permainingas, į priekį išsiverždavo tai viena, tai kita komanda, tačiau seto gale, 17-18 atsilikinėjusi komanda Naktis puikiai sužaidė seto pabaigą ir išplėšė pergalę pirmąjame sete rezultatu 25-19

Antrąjį setą visiškai dominavo komanda Naktis, jie lengvai rinko taškus, puikiai dirbo tiek gynyboje, tiek puolime ir taip laimėjo antrąjį setą rezultatu 25-16

Trečiasis setas atrodė beveik identiškai kaip ir antrasis, komanda Naktis jau pirmavo rezultatu 22-14, tačiau prie padavimo linijos nuėjus 9nr. A.Limonavičiūtei ji padavinėjo puikiai kamuolius, padarė 2 Ace'us bei labai apsunkino priešininkam priėmimą ir taip Nemuno ekipa surinko net 7taškus iš eilės ir prisivijo savo varžovus 22-21, tačiau seto pabaigą sėkmingiau sužaidė komanda Naktis, taip laimėdama trečiąjį setą rezultatu 25-23.

Po rungtynių pakalbintas komandos Naktis 3nr. A.Sabaliauskas sakė, kad sužaidėme visai neblogai, buvo gražių atkarpų, gražių smūgių, truputėlį gynyboje šlubavom, tačiau džiaugiuosi iškovota komandos pergalę.

-Kas nutiko trečiąjame sete, jog priešininkai prisivijo pelnydami net 7 taškus iš eilės?
Audrius juokavo, kad nutiko kaip ir visąlaik, prie padavimo linijos atsistojus padavinėti merginai, komanda išsigąsta ir sunku pasidaro prisiimti kamuolius. Taip pat žaidėjas padėkojo už gražias rungtynes varžovams ;)
 

Puslapis peržiūrėtas: 6487

Komentarai