Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Cukrainis vs KSM „Startas“ ‒ 1 (3:1)

,,Cukrainis“ po 4 setų kovos nugali KSM ,,Startas“

,,Cukrainis“ po 4 setų kovos nugali KSM ,,Startas“

Vasario 5 dieną ,,Dailiojoje" A lygoje po 4 setų trilerio ,,Cukrainis" įrodė savo pranašumą prieš KSM ,,Startas" komandą (3:1).

Jau varžybų pradžioje aiškiai matėsi, kad susitiko dvi viena kitos vertos priešininkės. Pirmasis setas buvo intriguojantis ir labai nenuspėjamas. KSM ,,Startas'' merginos net 3 kartus išlygino rezultatą ir seto gale buvo išsiveržusios 23:21. Kai jau atrodė, kad seto baigtis aiški ,,Cukrainio'' merginos stiprių padavimų pagalba perėmė iniciatyvą ir setą užbaigė pergalingai,  rezultatu 25:23.

Antrasis setas klostėsi labai panašiai. Abi komandos pelnydavo po 3-4 taškus iš eilės ir tai neleido nei vienai komandai labiau atitolti. ,,Cukrainio'' komandos tinklininkės šiame sete geriau padavinėjo ir mažiau klydo, tai ir nulėmė seto rezultatą, kuriame sportininkės laimėjo 25:22.

Trečiajame sete KSM ,,Startas'' merginos startavo kiek prasčiau už priešininkes. Rezultatą pavyko persverti tik seto viduryje. ,,Cukrainio'' lyderė Laura Žlibinaitė bandė rezultatą lyginti, bet net ir 8 šiame sete jos pelnyti taškai, bei galingas blokas neišgelbėjo komandos. Todėl trečiame sete teko pripažinti KSM ,,Startas'' tinklininkių pranašumą.

Ketvirtasis setas buvo pažymėtas įspūdingu KSM ,,Startas'' merginų sugrįžimu į varžybas, atsiliekant 12 taškų skirtumu (10:22). Kai jau atrodė, kad viskas prarasta ir ,,Cukrainis'' sutriuškins varžoves, žaidimas staiga pakrypo netikėta linkme. Taškas po taško, vedamos lyderės Ievos Armaitytės ,,Startas'' priartėjo rezultatu 16:22. ,,Cukrainis'' komandai po eilės klaidų pavyko padaryti 2 taškus ir rezultatas tapo 17:24. Tačiau pirmaujančią komandą vėl nustebino varžovių kovingumas. Pastarosios vėl spurtavo ir iš eilės pelnė 5 taškus! ,,Cukrainis'' komandos merginos pasinaudojo antraja minutės pertraukėle, susikaupė ir sugebėjo užbaigti setą rezultatu 25:22. ,,Starto'' merginos tik dar kartą įrodė, kad ,,kamuolys apvalus'' ir , kad reikia kovoti iki galo.

KSM ,,Startas'' komandoje naudingiausia buvo Ieva Armaitytė, pelniusi net 16 taškų.

Nugalėtojų komandoje įsimintinai rugtyniavo Laura Žlibinaitė, kuri pelnė 18 taškų.

Po varžybų ,,Cukrainis'' komandos lyderė paklausta kas nulėmė komandos pergalę sakė: ,,Šiandien visos pradėjome tikrai labai gerai, kovingai, nusiteikusios, po to į duobę kritom, bet atsilaikėm. Gal patirtis mūsų šiek tiek padėjo. ''

Taip pat buvo įdomu sužinoti kas nutiko, kad trečiajame sete joms nepavyko išsaugoti didžiulio taškų skirtumo, kas leido priešininkėms priartėti. Laura atsakė trumpai ir aiškiai; ,,Tiesiog neatsilaikėm...''

Puslapis peržiūrėtas: 9054

Komentarai