Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Tinklo inžinerija (3:0)

„Tinklo inžinerija“ pranokę „Vitameda“ žengė į kitą B lygos etapą.

„Tinklo inžinerija“ pranokę „Vitameda“ žengė į kitą B lygos etapą.

Vasario 19d. RIO arenoje įvyko B lygos antrosios aštunfinalio rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Vitameda“ ir svečių „Tinklo inžinerija“ komandų. Pergalę po trijų setų kovos šventė ir į kitą B lygos pirmenybių etapą pateko „Vitameda“ tinklininkai.

Susitikimą geriau pradėjo aikštelės šeimininkai (12:7), viso seto metu tvirtai iniciatyvą laikę „Vitameda“ tinklininkai (17:12), (23:19), užtikrintai laimėjo pirmąją mačo dalį (25:19).

Antrojo kėlinuko pradžia buvo priešinga pirmajai mačo daliai, šį sykį seto pradžioje į priekį išsiveržė jau „Tinklo inžinerija“ (4:8), tačiau aikštelės šeimininkai „Vitameda“ sugebėjo greitai atstatyti pusiausvyra (13:13). Antroje seto pusėje vyko atkakli ir permaininga kova, nei vienai komandai nebuvo pavykę įgauti didesnio, nei dviejų taškų pranašumo, nors seto pabaigoje priekyje buvo svečiai „Tinklo inžinerija“ (22:23), 3 taškus be atsako pelnę šeimininkai laimėjo ir antrąją rungtynių dalį (25:23).

Trečioji rungtynių dalis prasidėjo lygiai (8:8), bet seto eigoje Tinklo inžinerijai pavyko išsiveržti į priekį (10:13), tačiau tuomet 8 taškus iš eilės pelnę aikštelės šeimininkai perėmė seto kontrolę (18:13), o vėliau dar labiau padidino savo pranašumą iki (23:16), nors svečių komanda dar bandė gelbėtis ir buvo sumažinę deficitą iki (23:20), seto pabaigoje neklydę „Vitameda“ laimėjo rungtynes (25:21), taip patekdami į B lygos ketvirtfinalį.

Po rungtynių vienas iš „Vitameda“ komandos žaidėjų pasidalino mintimis apie rungtynes:

Džiaugiamės iškovota pergalę rungtynės nebuvo lengvos, bet svarbiausia, jog pavyko įsirašyti pergalę ir žinoma, esame labai patenkinti, jog pavyko užsitikrinti kelialapį į ketvirtfinalį.

Puslapis peržiūrėtas: 8315

Komentarai