Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KIILTO vs DSK Kaunas (3:1)

"KIILTO" pusfinalį pradėjo įtikinama pergale. (VIDEO)

 Kovo 23 dieną, 18:30 val., Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje, susitiko "B" lygos komandos "KIILTO" (šeimininkai) ir "DSK Kaunas" (svečiai). Pirmuosius du setus laimėję šeimininkai buvo labai arti pergalės ir trečiojo seto metu, tačiau charakterį pademonstravę "DSK Kaunas" tinklininkai išplėšė sudėtingą pergalę ir sugražino nedidelę intrigą. Vis tik ketvirtojo seto metu "KIILTO" pademonstravo, jog yra vertesni pergalės, įtikinamai įveikė varžovus, bei laimėjo susitikimą rezultatu 3:1.

Rungtynių pradžia buvo kiek permaininga, abi komandos sužaidė po neblogą atkarpą, bet rezultatas netrukus tapo lygus. Komandos greitai rinkto taškus, atakos truko neilgai, tad ir rezultatas augo labai sparčiai. Vis tik net ir setui įpusėjus nebuvo aišku kuri komanda yra vertesnė pergalės, bet gal kiek geresnėje situacijoje atsidūrė "KIILTO" ekipa. Šeimininkų pusėje buvo nedidelis pranašumas, kurį jie išsaugojo iki pat pabaigos, bei laimėjo pirmąjį setą rezultatu 25:22.

Antrame sete viskas prasidėjo kone identiškai, komandos ir vėl pasižymėjo galignais smūgiais, atakos buvo itin greitos ir seto viduryje vis dar nebuvo galima nuspėti nugalėtojo. Tačiau ties šiuo momentu "DSK Kaunas" komandos žaidimas sustojo, o užsivedę šeimininkai smaginosi puldami. Skirtumas vos per keletą minučių išaugo ir vienas kitą palaikydami "KIILTO" žaidėjai pasiekė užtikrintą pergalę, setą laimėdami rezultatu 25:17.

Trečiame sete svečiai jau nebeturėjo kur trauktis, tad šį kartą koncentracija ir susikaupimas padėjo ilgą laiką išlikti priekyje, tiesa, pranašumas nebuvo didelis ir galiausiai komandos vėl žaidė taškas į tašką. Šį kartą seto pabaiga buvo kaip niekad kovinga, komandos kovojo dėl kiekvieno kamuolio ir nugalėti galėjo bet kuri ekipa. Dabar, matyt, ir sėkmė buvo svečių pusėje, kurie sugebėjo išplėšti pergalę, rezultatu 27:29.

Pralaimėjimas kaip reikiant įsiutino šeimininkus, kurie ketvirtojo seto pradžioje atrodė visa galva pranašesni už varžovus (8:1). Puiki pradžia leido jaustis saugiai ir lygus žaidimas netrukus buvo naudingesnis būtent "KIILTO" ekipai. Antroje seto pusėje šeimininkų pranašumas nekėlė abejonių ir turbūt lengviausia pergalė jau buvo jų rankose. Setas baigėsi rezultatu 25:17.

"KIILTO": N.Glodenis 33, D.Baltrušaitis 21, R.Pocius 9, Š.Bartkus 45 rez. perdavimai.

"DSK Kaunas": L.Talmantas 33, A.Zokas 11, J.Lazdauskas 6 (35 rez. perdavimai).

 

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Puslapis peržiūrėtas: 35568

Komentarai