Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Alytaus „OCTA“ vs KSM „Startas“ ‒ 1 (3:1)

Alytaus „OCTA“ šventė pergalę prieš KSM „Startas“ – 1 komandą

Alytaus „OCTA“ šventė pergalę prieš KSM „Startas“ – 1 komandą

Kovo 2d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „Dailiosios „A“ lygos aštunfinalio rungtynės tarp aikštelės šeimininkių Alytaus „OCTA“ ir svečių KSM „Startas“ – 1 komandų. Pergalę po keturių setų kovos iškovojo šeimininkės Alytaus „OCTA“ tinklininkės.

Susitikimą sėkmingiau pradėjo aikštelės šeimininkės, jos greitai įgijo nemenka persvara (8:2) (12:5). Seto eigoje Alytaus „OCTA“ dar labiau padidino turėtą pranašumą (18:10) ir atrodė, jog lengvai laimės pirmąją susitikimo dalį, tačiau tuomet KSM „Startas“ – 1 pradėjo palaipsniui mažinti deficitą ir seto pabaigoje, beveik visiškai ištirpdė turėtą atsilikimą (23:22), bet be klaidų pačioje seto pabaigoje sužaidusios aikštelės šeimininkės pelnė paskutinius 2 seto taškus, taip laimėdamos pirmąjį rungtynių dalį (25:22).

Antrajame kėlinuke vaizdas aikštelėje kardinaliai skyrėsi, šį sykį geriau startavo jau svečių KSM „Startas“ – 1 ekipa (5:10), seto eigoje svečių tinklininkės dar labiau padidino turėtą persvarą (8:15). Tačiau, kaip ir pirmoje dalyje, atsilikinėjanti komanda nenuleido rankų ir ne tik sušvelnino rezultatą (14:18), bet seto pabaigoje jį net ir išlygino (23:23), bet kėlinuko baigtis šį kartą sėkmingesnė buvo jau KSM „Startas“ – 1 komandai, kurios pelnusios paskutinius 2 seto taškus išlygino mačo rezultatą (23:25).

Nors trečioji rungtynių dalis prasidėjo lygia ir sunkiai prognozuojama kova (6:6) (9:9). Aikštelės šeimininkės pelnė, net 7 taškus iš eilės ir tvirtai perėmė seto kontrolę į savo rankas (16:9), tiesa KSM „Startas“ – 1 komanda dar karta pademonstravo charakterį ir sugebėjo sušvelninti atsilikimą iki trijų taškų (23:20), bet Alytaus komanda pergalės trečiajame rungtynių sete nepaleido ir laimėjo jį rezultatu (25:20).

Ketvirtajame sete intrigos buvo mažiausiai šeimininkės „OCTA“ kėlinuko pradžioje šovė į priekį (8:1), nors svečių komanda ir buvo sumažinusi atsilikimą iki dviejų taškų (10:8), lemiamą spurtą rungtynėse atlikusios Alytaus „OCTA“ tinklininkės perėmė seto kontrolę (18:10), taip laimėdamos susitikimą rezultatu (25:15).

Po rungtynių viena iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė: Jog, kaip viena svarbiausių pergalės faktorių galima išskirti aikštelėje sukaupta ir turėtą didesnę patirtį negu jų šiandienos varžovės.

Puslapis peržiūrėtas: 12922

Komentarai