Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: RedCastle vs Kur septintas (3:1)

,,RedCastle“ laimi prieš ,,Kur septintas“ komandą rezultatu 3-1.

,,RedCastle“ laimi prieš ,,Kur septintas“ komandą rezultatu 3-1.

 Šiandien ,,Žalių" D lygoje po ,,klaidų lietaus" ,,RedCasle" komanda šventė išvargtą pergalę, rezultatu 3:1. 

Šias varžybas galima būtų pavadinti klaidų varžybomis, nes tiek klaidų žiūrovams turbūt jau seniai teko matyti. 

Jau nuo pirmojo seto pradžios matėsi, kad susitinka labai apylygės komandos ir varžybos nesibaigs trimis setais. Varžovai žaidė labai panašiai, darė daug klaidų, o tai neleido nei vienai iš rungtyniaujančių komandų labiau atitolti. Seto pabaigoje ,,Kur septintas'' teko pripažinti ,,RedCastle'' pranašumą. Pastarieji pirmą setą laimėjo rezultatu 26:24.

Antrasis setas buvo kiek kokybiškesnis. Komandos mažiau klydo. Žaidimą puošė galingi blokai ir neatremiami padavimai. ,,Kur septintas'' tinklininkai išlaikė solidžią taškų persvarą iki pat seto pabaigos, o tai jiems leido užtikrintai laimėti antrą setą, rezultatu 25:20. 

Po antrojo seto rezultatas tapo 1:1 ir pasidarė visiškai neaišku, kas iškovos pergalę varžybose.

Trečiasis setas buvo pilnas klaidų ir žaidimas vyko ne ,,taškas į tašką'', bet ,,klaida į klaidą". Šiame sete ,,Kur septintas'' komanda padarė 13 klaidų. Tačiau šis skaičius nublanko prieš ,,RedCastle" komandos klaidų skaičių, šie suklydo net 16 kartų! Nepaisant to, kad ,,RedCastle'' komandos tinklininkai atidavė varžovams tokį kiekį taškų, šie sugebėjo laimėti setą rezultatu 25:22. 

Ketvirtasis setas buvo kiek spalvingesnis, komandoms pavyko pasivyti viena kitą ir rezultatą išlyginti net 4 kartus. Lemtingais taškais tapo komandos ,,Kur septintas'' padarytos klaidos seto pabaigoje, rezultatui esant 23:23. Tikslo nepasiekęs ,,Kur septintas'' komandos nario padavimas garantavo pergalę aikštelės šeimininkams. ,,RedCastle'' ketvirtame sete pergalę šventė rezultatu 25:23. 

Naudingiausi žaidėjai nugalėtojų komandoje buvo : Lukas Bernotas (14taškų) ir Marius Paulavičius (15taškų).

,,Kur septintas" komandos naudingiausi žaidėjai: Deividas Žukauskas pelnęs 7 taškus bei Povilas Smaliukas, pridėjęs 5 taškus. 

Puslapis peržiūrėtas: 8213

Komentarai