Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ vs Sporto fėja (3:1)

Kazlų Rūdos Jotvingis įveikė Sporto Fėjos komandą

Kazlų Rūdos Jotvingis įveikė Sporto Fėjos komandą

 Kovo 18d. Įvyko C lygos vyrų varžybų akistata tarp šeimininkų Kazlų Rūdos Jotvingio ir svečių Sporto Fėjos ekipų.

Pirmo seto pradžią buvo atkakli abiems ekipoms ir kova vyko taškas į tašką. Rezultatui tapus 19:14 svečių naudai. Svečiai ir toliau demonstravo sportinį charakterį ir laimi setą 25:18. Šeimininkų ekipoi išsiskyrė keletas Remigijus Bosas ir taškų darymo puolėjas Ignas Matulaitis. Svečių ekipoi potencialą rodė rezultatyviais perdavimais V.Aleksandravičius ir taškų darymo masina K.Mačiulis.

Antro seto pradžioje abi komandos susikaupė labiau ir vėl kova vyksta taškas į tašką. Sporto Fejoi vėl dominuoja Vilius Aleksandravičius, Karolis Masiulis ir Lukas Veverskis, bet to neužtenka kad įveiktų šeimininkus kur ten dominuoja asistas Martynas Čibirka ir taškų darymo masina Ignas Matulaitis kurie priverčia svečius nusileist 25:22

Trečiame sete šeimininkai kaip ir svečiai į varžybas žiūri atkakliai ir jų kova vyksta taškas į tašką. Sporto Fėjos ekipoje dominuoja keletas Vilius Aleksandravičius, kurio perdavimus verčia taškais Lukas Veverskis ir Karolis Mačiulis bet to neužtenka laimėt setui, nes šeimininkų ekipoje galingiau pasirodo pasuotojas Martynas Čibirka ir taškų darymo mechanizmų Ignas Matulaitis ir to pakanka kad laimėtų setą 25:20

Ketvirtam sete vėl kova vyksta taškas į tašką. Jotvingio perspektyva rodo keletas Martynas Čibirka ir taškus pelnantis Ignas Matulaitis. Sporto Fėjos ekipoje vėl dominavo pasuotojas Vilius Aleksandravičius taškų darymo mašina K.Mačiulis ir tikrai norėdamas išlyginti rezultatą L.Veverskis bet šių pastangų nepakako ir teko pripažint pralaimėjimą 22:25.

Po rungtynių Sporto Fėjos treneris komentavo. Komanda užmigus ant B lygos pergalių kurių dėka yra pusfinalį. Ir nesusivokia kad čia yra C lyga ir reik kovot ir siekt pergalių. Šiais metais esam atjauneja ir tai kiša mums koja, nes žaizdami per dvi lygas jaunimas nesusigaudo kur kas. 

Puslapis peržiūrėtas: 4596

Komentarai