Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Marito (1:3)

"Marito" pusfinalyje įsirašė pirmąją pergalę prieš "LSU" tinklininkus (VIDEO)

"Marito" pusfinalyje įsirašė pirmąją pergalę prieš "LSU" tinklininkus (VIDEO)

 Balandžio 6 dieną, 20:40 val., LSU sporto salėje įvyko pirmasis susitikimas "A" lygos pusfinalyje tarp šeimininkų "LSU" ir svečių "Marito" komandų. Pirmuosiuose dviejuose setuose svečiai savo pranašumą įrodė tik setams einant į pabaigą, o jau trečiajame turėjo pripažinti šeimininkų persvarą. Vis gi, labiau patyrę "Marito" tinklininkai, padarė išvadas po pralaimėto seto ir laimėjo varžybas rezultatu 1:3. 

Varžybų pradžią sėkmingiau pradėjo svečiai, tačiau ilgai netrukus "LSU" komanda atžaidė deficitą ir kova taškas į tašką vyko iki pat seto pabaigos. Puikiai kamuolius skirstęs A. Zubavičius ir tuom pasinaudoję komandos draugai atsilikinėjant 1-u tašku (20:19) stojo į lemiamą spurtą ir surinko 6 taškus be atsako. Šeimininkai bandė gelbėtis pertraukėlėmis, kurios turėjo sustyguoti žaidimą, bet tai nepadėjo. Pirmasis setas baigėsi rezultatu 20:25.

Antroji rungtynių dalis prasidėjo be ryškesnių komandų pabėgimų į priekį. Tai viena, tai kita vis įgydavo minamalią ar dviejų taškų persvarą. Vėl iki seto galo nebuvo galima numanyti kas laimės, tačiau reikiamiausiu momentu vadžias ir komandą į savo rankas perremė S. Narvydas, kurio sėkmingi smūgiai parklubdė šeimininkus ir antrajame sete. Šis baigėsi rezultatu 22:25.

"LSU" potencialą ir norą kovoti iki galo įrodė trečiojoje rungtynių dalyje. Beveik įpusėjus setui, atsilikinėdami (7:11), šeimininkai pradėjo mažinti deficitą ir užsivedimu artėti prie trečiojo seto pergalės. "Marito" iki seto pabaigos neleido pabėgti varžovams, tačiau lemiamu momentu padarytos kelios klaidos lėmė varžybų perkėlimą į ketvirtąjį setą. "LSU" sugrąžino intrigą susirinkusiems žiūrovams rezultatu 25:21.

Ketvirtajame sete "Marito" nuo pat pradžių pradėjo įrodinėti ko atvažiavo. "LSU" pasimetę ir negalėdami rasti savo buvusio žaidimo kuo toliau, tuo labiau leido varžovams pajusti savąjį. Tuom naudodamiesi svečiai puikiai išnaudodavo priešininkų klaidas, sėkmingai žaidė puolime ir šeimininkus privertė suklysti 10 kartų. Atlošti esamo deficito "LSU" studentam nepavyko, o "Marito" įsirašė pirmąją pergalę "A" lygos pusfinalyje. Ketvirtoji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 16:25.

Po rungtynių "LSU" komandos kapitonas A. Tracauskas komentavo: "trūko labai pagrindinio mūsų puolėjo, kuris deja yra traumuotas, o kitose rungtynėse tikimės dar labiau kabintis ir tikriausiai laimėti. Šiandien kovojom kiek galėjom, tačiau daug klydom, manau tai lėmė pralaimėjimą. "

"Marito" treneris nelabai buvo patenkintas žaidėjų motyvacija: "laimėjom ir tai manau normalu, kadangi varžovai neturėjo lyderio. Mes dabar nelabai turim motyvacijos, buvo sunkus sezonas, nebėra noro, užsivedimo. "

Puslapis peržiūrėtas: 40969

Komentarai