Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai ‒ 1 vs Fortūna (2:3)

KSM „Startas“ – Tinklo draugai – 1 po penkių setų kovos pripažino „Fortūna“ komandos pranašumą.

KSM „Startas“ – Tinklo draugai – 1 po penkių setų kovos pripažino „Fortūna“ komandos pranašumą.

Vasario 27d. Rio arenoje įvyko Moterų ,,Dailioji" B lygos rungtynės tarp šeimininkių KSM Startas - tinklo draugai -1 ir svečių ,,Fortūna" komandų. Pergalę po penkių setų kovos šventė svečių ,,Fortūna" komandą.

Rungtynėse geriau startavo aikštelės šeimininkės KSM „Startas“ ekipa (11:4), tačiau „Fortūna“ tinklininkės sugebėjo greitai panaikinti deficitą (15:15), bet tada šeimininkės atliko lemiamą spurtą 9:1 ir užtikrintai laimėjo pirmąją rungtynių dalį (25:18).

Antrasis susitikimo setas prasidėjo lygiai (7:7) (10:10), kėlinuko eigoje ir toliau vyko sunkiai prognozuojama ir permaininga kova, o rezultatas dažnai buvo lygus (15:15) (17:17), tačiau šį sykį seto pabaigoje geriau žaidė jau svečių „Fortūna“ komanda, taip išlygindamos susitikimo rezultatą (20:25).

Trečioji rungtynių dalis ir vėl vyko analogiškai antrajai susitikimo daliai (11:11) (13:13). Antroje seto pusėje pranašumą įgijo aikštelės šeimininkės (20:16), iki pat kėlinuko pabaigos savo varžovių arčiau neprisileidusios KSM „Startas“ tinklininkės laimėjo trečiąją mačo dalį (25:21).

Nors ketvirtajame susitikimo sete geriau startavo šeimininkės KSM „Startas“ (9:6), Fortūnos komanda atliko spurtą 2:13 ir perėmė kėlinuko kontrolę į savo rankas (11:19), dar labiau pranašumą seto pabaigoje padidinusios svečių „Fortūna“ perkėlė kovą į lemiamą penktąjį setą (13:25).

Penktojoje rungtynių dalyje savo sėkminga žaidimo bangą pratęsusios Fortūnos tinklininkės pirmoje seto pusėje susikrovė nemenka persvara (5:9), kuria iki rungtynių pabaigos dar labiau padidino ir galiausiai laimėjo susitikimą (9:15). Taip iškovodamos ketvirtąją pergalę Moterų „Dailioji“ „B“ lygoje.

Po rungtynių viena iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė:

Jog pergalę padėjo iškovoti komandos vieningumas ir susikaupimas, net ir tuomet kada buvo atsilikinėjama.
 

Puslapis peržiūrėtas: 12988

Komentarai