Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs LSU – 22 (2:3)

Po sunkios akistatos LSU-22 ekipa laimi prieš LSMU komandą

Po sunkios akistatos LSU-22 ekipa laimi prieš LSMU komandą

LSMU sporto salėje, vasario 18 dieną susitiko dvi „B“ lygos komandos – LSMU (nama) ir LSU-22 (svečiai), po gana įtemptos ir įnirtingos kovos, LSU – 22 komanda sugebėjo palaužti savo varžovus ir laimėti varžybas rezultatu 2:3

Rungtynės prasidėjo LSMU ekipos naudai, kuri vėržėsi į priekį ir rodė varžovams, kad kova jiems bus sunki. Tai supratę LSU-22 komanda, susikaupė ir pradėjo lyginti rezultatą (14:14). LSMU ekipa tarsi papuolė į duobę ir nebeturėjo galimybės iš jos išlipti (0-1).

Antrame sete, pasirodęs LSU-22 treneris sudėliojo komandą kitokiu startu, nei ji pradėjo varžybas, ir tai iš pat pradžių nedavė jokių rezultatų, tačiau įsižaidžiant antrame kėlinyje, spurtas buvo milžiniškas, tačiau LSMU ekipos noras laimėti didesnis (1-1)

Varžyboms įpusėjus, komandos išlygino jėgas ir pradėjo žaisti taškas į tašką. Buvo neaišku, kas taps šio  seto nugalėtoju. Abi komandos stengėsi, tiek puolime, tiek gynyboje, kas puikiai sekėsi abiems (16:15; 21:21). Seto pabaiga (26:24) LSMU ekipos naudai (2-1)

Supykusi tiek ant savęs, o dar daugiau ant varžovų, LSU – 22 ekipa rodė, kad atvyko tik laimėti ir pralaimėjimas netinka, kaip ir LSMU komandai. Žaidimas taškas į tašką tęsėsi ir šiame kėlinyje, tačiau trenerio pastabos pasakytos savo auklėtiniams atvedė LSU-22 komandą į 5-ąjį setą (2-2)

Penktas setas buvo daugiau emocinis ir psichologinis žaidimas, nei jėgų išbandymas komandoms. Abi komandos pavargusios rodė, kiek jos fiziškai pajėgios kovoti (12:12). Lemiami taškai buvo pelnyti naudingiausio komandos žaidėjo T. Alekso (32 tšk.) (13:15) 2-3

Po varžybų kalbintas LSU – 22 ekipos kapitonas teigė: "labai džiaugiamės pergale ir smagu, kad pavyko susižaisti ir žaisti kaip komandai.

Puslapis peržiūrėtas: 4557

Komentarai