Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dream Team vs KSM Startas ‒ „Heksa ‒ 2“ (0:3)

KTU inžinerijos licėjuje pergalę šventė KSM startas ‒ „Heksa ‒ 2“

KTU inžinerijos licėjuje pergalę šventė KSM startas ‒ „Heksa ‒ 2“

 Šiandiena Gegužės 15 d. KTU inžinerijos licėjuje, Pavasario "Sportturas" "Dailioje" taurėje susitiko Dream team ir KSM startas - "Heksa - 2" tinklininkės ir po trijų setų kovos pergalę šventė svečių ekipa 0:3 (16:25; 22:25; 20:25).

Pirmasis setas prasidėjo ankstyvu KSM startas - "Heksa - 2" merginų spurtu, jos sekmingai rinkdavo taškus ir puikiai žaidė ginyboje 10:19. Seto gale truputį atleidusios apsukas leido Dream team ekipai lengviau pelnyti taškus, bet jau buvo per vėlu pasivyti savo varžoves. Setas pasibaigė 16:25.

Antrasis setas prasidėjo visiškai priešingai pradžioje spurtavo Dream team merginos ir setą pradėjo 5:1. KSM startas - "Heksa - 2" merginos bandė vytis varžoves ir tai pavyko padaryti, tik seto antroje pusėje 19:19. tada puikus KSM startas - "Heksa - 2" panelių žaidimas vėl leido švęsti šitam sete pergalę 22:25.

Trečiąjį setą vėl geriau pradėjo šeimininkės jos išsiveržė į priekį 6:1, KSM startas - "Heksa - 2" merginos bandė vytis, kol prie padavimo linijos nenuėjo Ieva Armaitytė, jos padavimų nesugebėjo atlaikyti Dream team komandos panelės ir sekmingai užpulti. Rezultatas netrukus buvo išlygintas ir persvertas į KSM startas - "Heksa - 2" komandos pusę. Seto pabaigoje Dream team bandė vytis ir priešintis savo varžovėms, bet nepavyko. Setas pasibaigė 20:25.

Puslapis peržiūrėtas: 7292

Komentarai