Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Sporto fėja (3:2)

,,Kauno kolegija" iškovojo pergalę prieš "Sporto Fėją". VIDEO

,,Kauno kolegija" iškovojo pergalę prieš "Sporto Fėją". VIDEO

 Gruodžio 6 d. 17:15 val. įvyko B lygos rungtynės. Kauno kolegijos didžiojoje sporto salėje susitiko ,,Kauno kolegija" (šeimininkai) ir ,,Sporto fėja" (svečiai). Intriguojančioje penkių setų kovoje ,,Kauno kolegijos" vaikinai įveikė savo priešininkus rezultatu - 3:2.

Iš pirmojo seto pradžios iškart buvo galima spręsti, kad ši kova nebus lengva. Nuo pat pirmųjų mačo taškų prasidėjo kova - taškas į tašką. Nei vienai iš komandų niekaip nepavykdvo įgauti bent poros taškų pranašumo. Tačiau seto pabaigoje sėkmė labiau šypsojosi ,,Sporto fėjai". Pačią paskutinę minutę jie išsiveržė į priekį ir laimėjo mačą. Pirmajame sete svečiai galėjo pasigirti tuo, kad bevek neklydo, kai tuo tarpu aikštelės šeimininkai klydo labai daug. Seto baigtis - 19:25 (0:1).

Antrajame sete ,,Kauno kolegija" suėmė save į rankas bei vos prasidėjus mačui įgavo net penkių taškų pranašumą (10:5). Aikštelės svečiai savo pirmąją ataką surezgė tik esant rezultatui - (12:7). Nors seto pabaigoje ,,Sporto fėjai" pavyko pasivyti savo priešininkus (17:17), visgi ,,Kauno kolegija" buvo viršesnė. Šiame sete labiausiai išsiskyrė aikštelės šeimininkų žaidėjai - jungėjas Rokas Gailius ir puolėjas Mantas Samuilis. Kartu jie pelnė net pusę seto taškų. Setas baigėsi rezultatu - 25:22 (1:1).

Trečiojo seto pradžia buvo panaši į pirmajį. Viso mačo metu žaidimas vyko banguotai. Tai viena, tai kita komanda išsiverždavo į priekį. Kai jau atrodė, jog ,,Sporto fėjai" liko tiek nedaug iki pergalės (20:23), ,,Kauno Kolegija" įrodė, jog jie yra aikštelės šeimininkai. Spurtavo ir įveikė savo priešininkus nežymia persvara. Rezultatas - 25:23 (2:3).

Ketvirtajame sete nuo pat pirmųjų taškų prasidėjo intriguojanti kova. Nei viena iš komandų pasiduoti nenorėjo. Tačiau kažkam pralaimėti reikėjo. Gražus ,,Sporto fėjos" kėlėjo Gedimino Valionio bei puolėjo Mantvydo Ivaškevičiaus žadimas padėjo išsiveržti į priekį ir laimėti setą rezultatu - 22:25 (2:2).

Išlyginus setų rezultatą kova prasidėjo iš naujo. Penktasis setas nebuvo nei kiek mažiau intriguojantis nei ankstesni. Iki pat pskutiniųjų seto taškų ekipos sugebėjo išlaikyti nežinią - kas visgi laimės šio vakaro rungtynes? Turbūt begalinis ,,Kauno kolegijos" sirgalių palaikymas lėmė tai, jog pačią paskutinę minutę aikštelės šeimininkai sugebėjo pranokti savo priešininkus ir išsiveržti į priekį. Po ilgos bei įtemptos kovos ,,Sporto fėja pasidavė savo priešininkams rezultatu - 15:13 (3:2).

Po rungtynių ,,Sporto fėjos" komandos kapitonas Esmiraldas Sliežauskaspakomentavo - ,,Sveikiname varžovus su pergale. Nors labai stengėmės išėjo kaip šėjo."

Rungtynių video:

1 setas

2 setas

3 setas

4 setas

5 setas

Puslapis peržiūrėtas: 46154

Komentarai