Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Korys vs NUTPA ‒ 2 (2:3)

NUTPA ‒ 2 laimi prieš „KORIO“ komandą

Ech, kokia kova vyko „Žalių“ D lygoje, vasario 8 dieną, Kauno TPMC sporto salėje. Jėgas išbandė salės šeimininkai „NUTPA – 2“ ir „Korio“ ekipa. Po inirtingos kovos, kuri užsitęsė net penkis setus, pergalę išplėšė „NUTPA – 2“.

Varžyboms prasidėjus, visų vadinama „krepšininkų“ komanda inirtingai demonstravo savo kovingumą ir charakterį (5:5; 14:14). „Nutpos 2“ ekipai viskas „ėjosi kaip pers sviestą“ tačiau jų priešininkai tikrai buv ne ką prastesni (20:20). Vienas kitą padrąsindami „Korio“ ekipos žaidėjai rodė savo stiprią žaidybinę dvasią, kuri atnešė šiame kėlinyje pergalę (25:21)

Taip lengvai nuleisti rankų net neketino „Nutpos 2“ ekipa ir ir parodydama, kaip reikia žaisti pirmu tempu, kurio autorius buvo N. Bltrusaitis, išsiveržė į priekį (7:10). Nieko nelaukdami šeimininkai greitai susitvarkė savo pasimetimą ir suradę „priešnuodį“ prieš varžovus, išlygino rezultatą (13:13). Nors žaidimas tęsėsi ir toliau , su klaustuku, kas laimės setą, puikius savo puolimo įgūdžius demonstruodama svečių ekipa sugebėjo pramušti „Korio“ vyrų statomas užtvaras ir laimėjo kėlinį (20:25)

Įpusėjus varžybos, „Nutpos -2“ ekipa parodė, kad neatvyko ilgam žaidimui ir nuo pirmų kėlinio akimirkų išsiveržė į priekį (7:5; 11:6; 14:21). Toks netikėdas posūkis kėlinyje išbalansavo susikaupusią „Korio“ ekipą, kuri tiesiog atidavė pergalę savo priešininkams, suprasdam, kad nereikia bereikalo eikvoti jėgų (25:17)

Ketvirtame kėlinyje pradėjo virti aistros, (0:7) į priekį išsiveržusi „Korio“ ekipa kad su jai sjuokauti nereikėtų, o tuo labiau atsipalaiduoti. Toks akibrokštas išmušė šeimininkus iš žaidybinio ritmo, kurį buvo susikūrusi ekipa (6:10; 13:16). Visą kėlynį pirmaudama svečių komanda pradėjo pavargti, kas leido prisivyti varžovams (21:24; 25:25). Ir prasidėjo žaidimas taškas į tašką, ir laukimas, kas pagaliau suklys. Tačiau čia savo charakterį pademonstravo „Korio“ ekipa išplėždama pergalę (28:30)

Lememame kėlinyje, „Korio“ ekipa užmigo ant laurų(8:4), o tai jausdama „Nutpos 2“ ekipa neatsipalaidavo ir verždamiesi pirmyn užtikrintai, rezultatu (15:10) laimi kėlinį ir varžybas 3-2

Puslapis peržiūrėtas: 4848

Komentarai