Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: „Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 vs Fortūna (3:2)

„Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 prieš Fortūna

„Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 prieš Fortūna

Š. m. Vasario 13d., V. Kuprevičiaus progimnazijos sporto salėje, moterų „Dailiosios“ B lygos rungtynėse, susitiko „Tinklo draugai“ – KSM Startas – 4 ir Fortūna. Po 5 setų kovos pergalę išpešė sporto mokyklos auklėtinės.

 

Komandos buvo vertos viena kitos. Abi gražiai susižaidusios, motyvuotos ir pasiruošusios atiduoti visas jėgas. Pradžia buvo sėkmingesnė šeimininkėms, tačiau priešininkės nepasidavė ir antroje seto pusėje ne tik pasivijo, bet ir aplenkė oponentes. Seto pabaiga 22:25 (0:1).

 

Antrasis setas vingiavo nenuspėjamai. Viršų ėmė tai viena, tai kita komanda. Vėliau, situacija virto žaidimu „taškas į tašką“. Po ilgo galynėjimosi laimi „Tinklo draugai“ – KSM Startas – 4, rezultatu 27:25 (1:1).

 

Prasidėjus trečiam setui, viešnios atrodė kiek sutrikusios, o tai lėmė šeimininkių išsiveržimą. Visgi, Fortūna greitai susiėmė. Varžybų prognozuoti nebuvo įmanoma iki pat galo (8:12; 15:15; 19:23). Galų gale, įspūdingu šešių taškų šuoliu, „Tinklo draugai“ - KSM Startas – 4 įveikia viešnias. Seto pabaiga 26:24 (2:1).

 

Ketvirtas setas kupinas emocijų nuo pat pirmų taškų. Tinklininkės nenusileido viena kitai ir varžėsi iš paskutiniųjų (6:7; 12:13; 16:19). Galiausiai, Fortūna ekipa susikaupė ir greitu žingsniu užbaigė setą pergale. Rezultatas 19:25 (2:2).

 

Lygiosios. Finišo tiesioji ir finalinis, penktasis setas. Rungtynės pasiekė kulminaciją. Kiekvienas taškas buvo palydimas ovacijų banga. Nuo pat pradžių sėkmė šypsojosi „Tinklo draugai“ – KSM Startas – 4 ekipai. Fortūna neprarado motyvacijos ir atkakliai vijosi varžoves (4:3; 7:8; 10:13), tačiau kelios atsitiktinės klaidos dovanojo laurus šeimininkėms. Seto pabaiga 15:13 (3:2).

 

Po rungtynių pakalbinta nugalėtojų komandos narė A. Nevulytė (nr.22) sakė: „ Pergalę lėmė sunkus darbas, geras pasiruošimas ir palaikymas.“

Puslapis peržiūrėtas: 4639

Komentarai