Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Žalių D lygos atkrintamųjų apžvalga ir prognozės

Žalių D lygos atkrintamųjų apžvalga ir prognozės

Pasibaigė reguliarus Žalių D lygos pirmenybių etapas. 12-ka komandų kovojo dėl geresnių pozicijų, vienoms iš jų sekėsi geriau, na o kitoms kiek sunkiau, tačiau daugelyje rungtynių buvo galima išvysti gana atkaklią ir nenuspėjamą kovą.

Pateikiame galutinę komandų rikiuotę ir komandų atkrintamųjų poras. Atkreipiame dėmesį, kad tiksli galutinė rikiuotė yra pateikta būtent šioje naujienoje, kadangi ktml puslapyje sistema šiek tiek klaidingai sugrupavo komandos, kurios pateiktos ne taip kaip aprašoma lygos nuostatuose.

1. LSMU-2
2. Naktis
3. Viskas ore
4. Korys
5. Pervesk.lt
6. NUTPA-2
7. VDU
8. RedCastle
9. Kur septintas
10. Nemunas
11. Dainava
12. Ąžuolas

Atliktos dvi koregacijos rankiniu būdu kaip turėtu būti pagal nuostatus, t.y. komandoms surinkus vienodai taškų pirmenybė teikiama komandai, surinkusiai geresnį laimėtų-pralaimėtų setų santykį tarp visų komandų. Tokiu būdu NUTPA-2 komanda yra 6-oje vietoje o VDU komanda 7-oje vietoje, ir taip pat RedCastle komanda yra 8-oje vietoje, na o „Kur septintas“ komanda 9-oje vietoje.

Pirmosios TOP-4 komandos iškarto patenka į ¼ finalį na o 5-12 vietas užėmusios komandos, kovoja aštuntfinalyje, kuriame pralošusios komandos baigia pasirodymą pirmenybėse, o laimėjusios 1/8 finalio kovas patenka į ketvirtfinalį. Pralaimėjusios ketvirtfinalyje komandos įgauna teisę žaisti dėl Mažosios taurės apdovanojimų, o ¼ finalio nugalėtojos kovoja dėl Didžiosios taurės ir medalių. Visuose atkrintamųjų varžybų etapuose bus žaidžiama iki dviejų pergalių, o finalai vyks iš vienerių rungtynių.

Taigi šansų pakovoti dėl apdovanojimų turės visos komandos na o kaip seksis pamatysime.

Aštunfinalis

Pirmoje poroje RedCastle komanda kovos su „Kur septintas“ komanda. Pogrupyje stipresni buvo RedCastle komanda (3:0), taigi „Kur septintas“ turės šansą atsirevanšuoti. Serijos nugalėtojų jau lauks reguliaraus etapo lyderiai LSMU-2 komanda, kuri beje taip pat turės šansą lygiagrečiai dar pakovoti ir su B lygos silpniausia reguliaraus etapo komanda „Tinklo inžinerija“ ir pergalės atveju LSMU-2 galės kovoti dviem frontais per abi lygas.

Antroje poroje VDU išmėgins jėgas prieš Nemunas komandą. Pogrupyje VDU įveikė varžovus (3:1), bet Nemuno negalima nurašyti ir laukia įdomi serija, kurios nugalėtojų lauks Naktis komandos iššūkis.

Trečioje poroje turbūt bus mažiausiai intrigos, kadangi puikią formą pastaruoju metu demonstruojanti Pervesk.lt komanda greičiausiai neturės daug vargo perlipdami jaunųjų „Ąžuolo“ komandos tinklininkų barjerą. Na o paskui jau visų lauktų kur kas įdomesni dalykai, kadangi Pervesk.lt komandai tektų susikauti su Korio komanda. Pogrupyje Pervesk.lt po atkaklios kovos įveikė Korio kolektyvą, kur pastariesiems tai buvo tik antrasis pralaimėjimas, todėl Korys žūtbūt sieks atsirevanšuoti prieš savo reguliaraus etapo skriaudikus.

Na ir ketvirtoje poroje NUTPA-2 komanda priims Dainava komandos pasipriešinimą. Pogrupyje NUTPA-2 buvo stipresnė, o kaip bus serijoje iki dviejų pergalių pamatysime. Šios serijos nugalėtojų laukia vienas kiečiausių šio sezono lygos riešutėlių ir realių pretendentų į aukščiausius apdovanojimus „Viskas Ore“ komandos, kuri po sėkmingo starto šiek tiek „sušlubavo“ su savo žaidimu, tačiau dėl to koją pakišo prastesnis rinkimasis į rungtynes, na o atkrintamosiose tikimasi kad komanda susirinks stipriausios sudėties ir įrodys savo stiprybę tinklinio aikštelėje.

Taigi štai tokios ir nenuspėjamos kovos mūsų visų laukia šio sezono Žalių D lygos pirmenybėse.

Sekite tvarkaraštį nes jis bus pastoviai atnaujinamas!

IMG_5466.jpg
 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 15593