Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs LSMU (3:1)

,,Vitameda“ iškovojo pergalę prieš ,,LSMU“ ekipą

,,Vitameda“ iškovojo pergalę prieš ,,LSMU“ ekipą

Balandžio 11d. 18:15 val. Rio arenoje įvyko B lygos pusfinalio rungtynės, kuriose susitiko ,,Vitameda" (šeimininkai) ir ,,LSMU" (svečiai). Po įnirtingos ir aršios keturių setų kovos nugalėjo ,,Vitameda" - 3:1 (25:22; 25:22; 20:25; 25:17).

Jau nuo pirmojo seto pradžios užvirė atkakli kova. Tiek, ,,Vitameda", tiek ,,LSMU" rodė komandinius žaidimus ir rinko taškus, tačiau ekipos nevengė daryti klaidų, neretai jų mušami kamuoliai nukrisdavo už aikštelės ribų. Iki seto pabaigos rezultatas buvo lygus (22:22) ir tik paskutiniuosius taškus tiksliai sužaidę ,,Vitamedos" vyrai pelnė pergalę - 25:22 (1:0).

Antrojo seto pradžią tiksliau sužaidė ,,Vitameda", tačiau netrukus ,,LSMU" vaikinai taip pat ėmė rodyti savo charakterį ir rezultatą išlygino. Kartojosi pirmojo seto scenarijus - kova buvo lygi, žaidimas vyko taškas į tašką, visgi seto pabaigoje sėkmingiau sužaidė ,,Vitameda" - 25:22 (2:0).

Trečiasis setas pakrypo kita linkme. Jau nuo pirmųjų taškų žingsnis po žingsnio į priekį ėmė eiti ,,LSMU" tinklininkai. Po patirtų dviejų setų pralaimėjimų, jie į aikštelę grįžo labiau susikaupę bei užsidegę (6:14; 14:18). Žinoma ,,Vitameda" taip pat rinko taškus ir mušė kamuolius į varžovų aikštelės pusę, deja, ne visada sėkmingai. Setas baigėsi ,,LSMU" pergale - 20:25 (2:1).

Ketvirtajame sete nors ir nedideliu pranašumu, bet priekyje vėl buvo ,,Vitameda" (10:7; 14:12). ,,LSMU" stengėsi kaip įmanydami, tačiau niekaip negalėjo išsiveržti į priekį, svečiai ėmė daryti klaidas, pasimetė ir prarado savąjį žaidimą, o ,,Vitameda" ir toliau užtikrintai rinko taškus ir džiaugėsi šiandienos rungtynių pergale - 25:17 (3:1). Kitos rungtynės tarp šių komandų įvyks balandžio 15d. LSMU VA sporto rūmų salėje.

Puslapis peržiūrėtas: 4277

Komentarai