Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Naktis vs Pervesk.lt (3:1)

,,Naktis“ iškovojo pergalę prieš ,,Pervesk.lt“ ekipą

,,Naktis“ iškovojo pergalę prieš ,,Pervesk.lt“ ekipą

Kovo 1d. 18 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Naktis" (šeimininkai) ir ,,Pervesk.lt" (svečiai) ekipos. Po įtemptos keturių setų kovos pergale džiaugėsi ,,Naktis" - 3:1 (25:22; 18:25; 25:23; 25:20).

Pirmajame sete geriau sekėsi ,,Naktis" ekipai (10:22). Komandą į priekį vedė D.Valiūnas ir K.Mačiulis, kurie seto metu pelnė po aštuonis taškus. Žinoma, ,,Perveks.lt" nesėdėjo rankų sudėjusi, ir taip pat rezultatyviai atakavo, seto viduryje išlygino rezultatą (13:130. Tačiau ,,Naktis" ir toliau atkakliai kovojo ir pelnė seto pergalę - 25:22 (1:0).

Antrojo seto pradžioje ekipų jėgos buvo lygios. Tačiau, šiame sete stipresni buvo ,,Pervesk.lt" žaidėjai. Jie rodė komandinį žaidimą, puikiai gynėsi nuo varžovų, nevengė statyti sienų. ,,Naktis" ekipa pametė savąjį žaidimą ir darė daugiau klaidų. Setas baigėsi ,,Pervesk.t" pergale - 18:25 (1:1).

Trečiajame sete žaidimas vyko banguotai. Seto pradžioje ekipos į priekį veržėsi taškas po taško, tačiau vėliau juos rinko atkarpomis. ,,Naktis" ekipoje vėl lyderiavo D.Valiūnas ir K.Mačiulis, na o ,,Pervesk.lt" ekipą į priekį vedė B.Prekeris. Iki seto pabaigos nebuvo aiškių lyferių (23:23), tačiau paskutinius taškus pelnė ,,Naktis" - 25:23 (2:1).

Ketvirtojo seto pradžioje labiau išryškėjo ,,Pervesk.lt" ekipa, tačiau neilgai trukus lyderių poziciją užėmė ,,Naktis" ekipa. Taškas po taško, užtikrintu žingsniu, šeimininkai išsiveržė į preikį ir pranašumo nepaleido iki seto pabaigos. Abi ekipos padarė panašų skaičių klaidų, bet visgi, daugiau rezutatyvių kamuolių mušimų į aikštelės pusę atliko ,,Naktis" ekipa. Jie ir džaiugėsi šiandienos mačo pergale - 25:20 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 5182

Komentarai