Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Laumetris vs Sporto fėja (1:3)

Sporto fėjos žaidimui neįstengę prilygti Laumetrio tinklininkai turėjo pripažinti svečių pranašumą

Sporto fėjos žaidimui neįstengę prilygti Laumetrio tinklininkai turėjo pripažinti svečių pranašumą

 Šiandien Spalio 14 d., Rudens "RIO" vyrų taurės varžybose, Kauno technikos profesinio mokymo centre susitiko Laumetrio ir Sporto fėjos ekipos ir po 4 setų kovos Laumetris turėjo pripažinti svečių pranašumą 1:3 (17:25; 25:16; 23:25; 25:27).

Pirmasis setas, gal kiek netikėtai, bet Sporto fėjo nesiruošė žaisti su varžovais ir iš kart ėmė seto kontrolę į savas rankas. Jie seto pradžioje spurtavo 2:11, kas leido jaustis laisviau aikštelėje. nors setui einant į galą Laumetris pabandė pasivyti varžovus, bet tai buvo jau per vėlu ir Sporto fėja laimėjo pirmą setą 17:25.

 Antrasis setas prasidėjo vėl ankstyvu Sporto fėjos spurtu, bet šį kart jis netruko ilgai, iš kart pasimokę iš savų klaidų Laumetrio tinklininkai sustabdė spurtą ir persverė žaidimą į savo pusę. Dabar jau Laumetris spurtavo ir setui einant į galą pirmavo 20:13. Neatsipalaidavę svečiai toliau sekmingai gynėsi ir rinko taškus. Setas pasibaigė 25:23.

Trečiajame sete, po šalto dušo atsigavę Sporto fėjos tinklininkai, vėl grįžo į vėžes ir pradėjo demonstruoti sau būdinga tinklinį. Nuo pat pradžių spurtavę, kaip ir pirmame sete, jie pasidarė persvarą, kurios neišvaistė,. Tačiau setui esant 13:17 Laumetris nenorėjo pasiduoti ir dar sete pasispardė ir seto gale rezultatas buvo 23:23, tačiau išnaudoja visas jėgas, jie nesugebėjo užbaigti seto ir teko šitą seta atiduoti Sporto fėjos vyrukams.

Ketvirtajme sete, iki vidurio atrodė, kad Laumetris dar nebuvo pasiruošęs pasiduoti ir vedė setą iki seto vidurio, bet tada nuostabiai atakas pradėjo užbaiginėti Sporto fėjos tinklininkas Šarūnas Balnaitis, jis šitame sete sugebėjo pelnyti, net 7 taškus, kurie padėjo atitolti seto pabaigoje 20:24. Gaila Laumetrio vyrukai nebuvo pasiruošę pasiduoti ir spurtavo 4:0 atkarpa, kuri padėjo grąžinti žaidimui intrigą. Tačiau Šarūnas Balnaitis buvo kitokios nuomonės ir dėjo paskutinį tašką rungtynėse ir Sporto fėja šventė pergalę 1:3. Seto rezultatas 25:27.

Puslapis peržiūrėtas: 5169

Komentarai