Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt vs Korys (2:3)

Korys įveikė Pervesk.lt komandą ir pateko į Žalių „D“ lygos pusfinalį

Korys įveikė Pervesk.lt komandą ir pateko į Žalių „D“ lygos pusfinalį

Š. m. vasario 26d. „Žalių“ D lygos antrose ketvirtfinalio rungtynėse po itin atkaklios kovos "Korys" ir antrą kartą šioje serijoje nugalėjo "Pervesk.lt" ekipą, rezultatu 2:3, bei po iškovotos serijos iki dviejų pergalių (2:0) pateko į Žalių "D" lygos pirmenybių pusfinalį, kuriame susikaus su LSMU-2 ir "RedCastle" poros nugalėtojais. Šių komandų serijoje iki dviejų pergalių kol kas rezultatas yra lygus 1:1.

Pralaimėjusių komanda "Pervesk.lt" taip pat dar nebaigia savo pasirodymo pirmenybėse ir kausis Žalių "D" lygos Mažosios taurės pusfinalyje su LSMU-2 ir "RedCastle" poros pralaimėtoju.

I setas – 25:23

II setas – 20:25

III setas – 20:25

IV setas – 25:16

V setas – 7:15

Žaidimas buvo labai įtemptas ir, kaip sakė teisėjas V. Kirkliauskas: „ Vertos finalo“. Taškų skirtumas beveik visad buvo labai menkas, visgi pranašumą įrodė Korys žaidėjai.

Po rungtynių pakalbintas nugalėtojų komandos narys E. Sliežauskas (nr.13): Labiau džiaugiamės iškovota antrąją pergale prieš tikrai stiprų varžovą. Buvo labai sudėtingos ir sunkios rungtynės, kur prireikė net penkių setų, tačiau lemiamu momentu sužaidėm kiek sėkmingiau ir pavyko švesti pergalę. Varžovams su visa pagarba linkime sėkmės Mažosios taurės pusfinaliuose.

Puslapis peržiūrėtas: 13011

Komentarai