Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs KSM „Startas“ (3:1)

Marito pergalė prieš KSM Startą

Š. m. vasario 7d., S. Lozoraičio pagrindinėje m – kloje, aukščiausios A lygos varžybose susitiko Marito ir KSM Startas. Nenuspėjamos rungtynės baigėsi šeimininkų pergale, rezultatu 3:1.

Pradžioje Marito ekipa buvo nesusižaidusi ir išsiblaškiusi. Svečiai tuo aktyviai naudojosi ir rinkosi taškus. Setas baigėsi gana greitai, rezultatu 17:25 (0:1).

Antrame sete abi pusės susikibo jau rimčiau. Ilgą laiką žaidimas ėjo koja kojon (4:4; 6:6; 7:7). Seto pabaigoje Marito greitai išsiveržė į priekį ir laimėjo rezultatu 25:17 (1:1).

Trečiame sete atmosfera kaista. Lygiosios. Žaidimo viduryje Marito atliko 7 taškų seriją ir išsiveržė į priekį. Svečiams taip ir nepavyko aplenkti varžovų. Seto pabaiga 25:15 (2:1).

Finišo tiesiojoje svečiai, atrodo, prarado motyvaciją, tad Marito nesunkiai renkosi taškus į savo sąskaitą. Setas baigiasi gana greitai rezultatu 25:12 (3:1).

Po rungtynių Marito treneris Voldemaras Lauraitis komentavo: „Žaidimas nėra gražus akiai, dažnai banguotas. Nelikę nugalėtojo tokio mentaliteto, nes dauguma žaidėjų nauji ir jauni.“

 

Puslapis peržiūrėtas: 4825

Komentarai