Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs KCSM – Tinklo draugai (1:3)

Mažajame A lygos finale bronza jaunųjų ,,KCSM-Tinklo draugai" rankose (video)

Mažajame A lygos finale bronza jaunųjų ,,KCSM-Tinklo draugai" rankose (video)

 Balandžio 27d. 20:30 val. LSU sporto salėje dėl bronzos pakovoti susitiko A lygos komandos: ,,LSU" (šeimininkai) bei ,,KCSM-Tinklo draugai" (svečiai). Po keturis setus trukusios įtemptos kovos pergalę išplėše ,,KCSM - Tinklo draugai" komanda rezultatu - 1:3.

Jau rungtynių pradžioje ,,KCSM - Tinklo draugai" demonstravo didelį susikaupimą, nes šiandieną jų komandai reikėjo stipriai pasistengti. Jie baiminosi, kad be pilnos sudėties jiems šiandieną gali nesisekti. Bet nepaisant to, jie jau nuo pat pradžių rodė, kad esa ne "iš kelmo spirti" vyrukai ir norint jiems pasipriešinti teks stipriai paprakaituot. Setui įsibėgėjus jie spurtavo 8 taškų atkarpa taip įgydami ne menką pranašumą ir setą užbaigė be vargo rezultatu - 16:25 (0:1).

Antrajame sete įsižaidusi ,,LSU" komanda perėmė žaidimo vairą į savo rankas. Komandos kėlėjas O.Vaškevičius atliko daug rezultatyvių perdavimų, kuriuos komandos kapitonas Audrius Tracauskas vertė lengvais taškais. Nors taip paprastai priešininkų komandos žaidėjus palenkti nebuvo lengva. Rezultatas iki pat 22-ojo seto taško buvo vienodas. ,,LSU" išnaudojo visas minutines pertraukėlės ir ne veltui. Lemiamus, 3 taškus jie pelnė be vargo ir setą užbaigė savo naudai - 25:22 (1:1).

Trečiajame sete ,,KCSM - Tinklo draugai" buvo raginami savo trenerės nenukabinti nosies, o toliau įnirtingai kovoti ir susikoncentruoti . Regis, ne be reikalo. Kad ir kaip buvo sunku kovoti (rezultatas seto eigoje 12:6; 17:10), palenkti priešininkų komandos lyderį A.Tracauską (kuris trečiojo seto metu tempė visą komandą pirmyn) pasisekė. Jį pakeitė kitas žaidėjas ir štai čia svečių ekipa pasinaudojo taip reikalinga proga ir veržėsi į priekį ne menkomis atkarpomis. Taip jie iškopė į priekį ir pelnė seto pergalę - 22:25 (1:2).

Ketvirtas setas buvo lemiamas. ,,KCSM - Tinklo draugai" gan sunkiai pelnydavo taškus savo naudai ir, rodės, kad akimirkom pamiršo tikėti savo jėgomis, bet salėje sėdintys sirgaliai jų neapleido. Garsiais šūksniais bei plojimais jie ragino juos nepasiduoti ir kovoti visu pajėgumu iki pat rungtynių pabaigos. Tikriausiai stiprus palaikymas jiems ir padėjo, nes vaikinai darė žymiai mažiau klaidų negu priešininkai ir setą užbaigė analogiškai - lemiamus taškus susikrovė savo naudai. Rezultatas - 22:25 (1:3).

Po rungtynių ,,LSU" komandos kapitonas Audrius Tracauskas komentavo: ,,Žaidėmė be savo pagrindinių puolėjų, kurie šiuo metu atstovauja Lietuvos Rinktinei, o šiaip darėme labai daug klaidų, nesugebėjome normaliai užpulti, trūko užsidegimo, nepadėjo net ir "salės pagalba"."

Nugalėtojų komandos trenerė J. Kontvainienė, paklausta ar džiaugiasi tokia pergale, neslėpė savo susijaudinimo: ,,Oj... Sezonas buvo labai sunkus. Mes praradome 3 sąstato žaidėjus ir mes visą sezoną taip su 7 žaidėjais žaidėmė. Nei vieno keitimo neturiu, nieko; tik tai, ką jie padarė, tad labai džiaugiuosi, gal net biškį ir apsiverkiau."

Puslapis peržiūrėtas: 41940

Komentarai