Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dainava vs Pervesk.lt (2:3)

Atkrintamosiose varžybose ,,Pervesk.lt“ nugalėjo ,,Dainava“ ekipą

Atkrintamosiose varžybose ,,Pervesk.lt“ nugalėjo ,,Dainava“ ekipą

"D" lygos atkrintamosiose varžybose susitiko šeimininkų komanda "Dainava" ir svečių komanda "Pervesk.lt". Po labai permainingos kovos, "Pervesk.lt" iš "Dainavos" nagų išplešė pergalę ir džiaugėsi laimėje rezultatu - 2:3.

Pirmajame sete buvo visiškas "Dainava" komandos dominavimas. Taiklūs ir stiprūs smūgiai vis leidosi į "Pervesk.lt" aikštelės plotą ir iš karto aiškiai pareiškė, kad šiandien yra pasirengę nugalėti. "Pervesk.lt" komanda atrodė, kad kausto jaudulys ir jie dažai klydo ir pykosi tarpusvy. Tas neleido jiems laimėti šio seto, "Dainava" laimėjo triuškinamu rezultatu - 25:13 (1:0).

Antrasis setas nebuvo kitoks nei pirmasis, nuo pat seto pradžios "Dainava" rodė puikų žaidimą puolime ir griovė visus varžovų planus ir sumanymus. "Pervesk.lt" komanda sugebėjo puolime rasti būdų kaip rinkti taškų, tačiau dvigubai didesnis klaidų skaičius nei varžovų jiems vis kišo koją bandant vytis savo priešininkus ir neleido išvis pamąstyti apie pergalę. "Dainava" laimėjo ir šį setą rezultatu - 25:15 (2:0).

Trečiajame sete "Pervesk.lt" komandos kapitonas nuteikė savo komandos draugus kovai ir jie išėjo į aikštelė pasiruošę nagais kabintis į pergalę. "Pervesk.lt" žaidėjai krito ir stengėsi del kiekvieno taško, taip pat sugebėjo stipriai sumažinti klaidų skaičių, kas iš karto leido jiems demonstruoti geresnę kova prieš savo varžovus. Deja "Dainava" atrodė, kad per anksti patikėjo savo pergale ir gal šiek tiek atsipalaidavo, tuom pasinaudoję varžovai parodė, kad gali žaisti ir laimėjo šį setą rezultatu - 19:25 (2:1).

"Pervesk.lt" ketvirtajame sete atrodė "ant bangos" ir jų lyderiai B.Prekeris ir V.Drejeris, stipriai smūgiavo kamuolius sugebėdami surinkti net septynioliką taškų kartu sudėjus. "Pervesk.lt" komanda atrodė atsigavusi ir užsidegę keliavo pergalės link. "Dainava" komandos žaidėjai nesugebėjo pasipriešint varžovais ir buvo palaužti jų spaudimo. Žaidėjai strigo svečių komandos užtvarose ir nesugebėjo pelnyti taškų. "Pervesk.lt" išlygina rezultatą - 14:25 (2:2) ir keliaują į lemiamą penktajį setą.

Penktajame sete užsivedę "Pervesk.lt" tinklinikai ir toliau demonstravo pavyzdingą žaidimą, o "Dainava" atrodė sutrikusi ir neberadė savo žaidimo, jie pradėjo klysti dažniau, nei pelnyti taškus ir jų žaidimas visiškai sugriuvo. O svečių komanda, "Pervesk.lt" pademonstravo, kad niekada negalima per anksti pasiduoti ir į varžybas sugrįžo po dviejų pralaimėtų setų. Tokia nuostabia atkarpa jie penktajame sete buvo nesustabdomi ir įrodė, kad šiandien jie yra geresni laimėdami ir penktą setą rezultatu - 8:15 (2:3).

Puslapis peržiūrėtas: 4543

Komentarai