Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Blokada (0:3)

Blokada Rudens „RIO“ vyrų taurės 2019 bronzos medalininkai

Blokada Rudens „RIO“ vyrų taurės 2019 bronzos medalininkai

 Šiandien, Spalio 28 d., 19:15 Rudens "RIO" vyrų taurėje dėl 3 vietos, LSMU VA sporto rūmuose susitikimo Sporto fėjos ir Blokados tinklininkai ir po emocingų trijų setų kovos pergalę ir Bronzos medaliais apdovanotai buvo Blokados tinklininkai 0:3 (19:25; 20:25; 23:25)

Pirmasis setas, kaip ir buvo galima tikėtis prasidėto inirtingas žaidimas. Komandos sėkmingai rinko taškus ir nenorėjo pripažinti kitų pranašumo. Fantastiškai savo komandos draugams kamuolius skirstė Blokados komandos žaidėjas Gabrielius Misailovas, jis per šitą setą sugebėjo atlikti, net 13 rezultatyvių perdavimų, kurie baigėsi taškais.setiui įsibėgėjus Blokada jau pirma 11:15 ir šitą persvarą sugebėjo išsaugoti iki pat seto pabaigos, ir tik padidinti persvarą. Setas baigėsi 19:25, Blokados naudai.

Antrasis setas klostėsi pagal pirmojo scenarijų, tik šį kartą Sporto fėjo neleido išsiveršti svečias į priekį ir setui einant į antrą pusę turėjo persvarą 17:15, bet tada prie padavimo linijos nuėjo Blokados žaidėjas Dainius Stankevičius, kurio sėkmingi padavimai neleido Sporto fėjai įsivesti kamuolio į norimą vietą ir užpulti, kai Dainius baigė padavinėti rezultatas jau buvo 18:23. Sėkmingai užsibaigė setą Blokados tinklininkus skyrė, tik setas iki medalių 20:25.

Trečiajame seta, Blokados tinklininkai neplanavo atleisti gazo ir seto viduryje turėjo solidžią persvarą 8:13, bet jau galvose turėti medaliai apsvaigino svečius ir tada prasidėjo Sporto fėjos žaidimas. Jie grįžo į rungtynes ir vijosi svečius. Po sėkmingo spirto 10:5, jie išlygino rezultatą setui einant į antrą pusę. komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis iki pat seto pabaigos 23:23. Nors savyje daugiau jėgų atradę Blokados tinklininkai sėkmingiau sužaidėjo pabaigą ir laimėjo trečiąjį setą 23:25.

Naudingiausias rungtynių žaidėjas buvo Dainius Stankevičius. Sveikiname Blokada ir linkime sėkmingo sezono.

Puslapis peržiūrėtas: 4269

Komentarai