Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Cukrainis vs Aušrinė ‒ Titmaras (0:3)

,,Aušrinė ‒ Titmaras“ svečiuose nugali ,,Cukrainis“ eipą

,,Aušrinė ‒ Titmaras“ svečiuose nugali ,,Cukrainis“ eipą

Kovo 19 d. 18:30 val. įvyko Dailiosios A lygos rungtynės, kuriose susitiko aikštelės šeimininkės ,,Cukrainis" ir viešnios iš Jonavos ,,Aušrinė - Titmaras". Po atkaklios kovos nugaėjo ,,Aušrinė - Titmaras" - 0:3 (23:25; 29:31; 21:25).

Pirmojo seto pradžioje lyderiavo ,,Aušrinė - Titmaras" ekipa. Jau nuo pirmųjų taškų jos rengė rezultatyvias atakas, palikdamos priešininkes užnugaryje (5:10; 10:17). Tačiau seto pabaigoje, ,,Cukrainis" įgavo naujų jėgų ir parodė varžovėms ką sugeba. Jos išlygino rezultatą (21:21) ir kai iki pergalės trūko tiek nedaug, ją pasiėmė aikštelės viešnios iš Jonavos - 23:25 (0:1).

Antrojo seto pradžioje kova buvo apylygė. Tačiau netrukus didesnį taškų bagažą susikrovė ,,Cukrainis" ekipa. Tuo tarpu jonaviškės sunkiai susitvarkė su daromomis klaidomis ir tik seto pabaigoje sugebėjo atsitiesti ir su priešininkėmis žaisti taškas į tašką. Seto pabaiga buvo ypač įtempta, ji užsitęsė iki 31 taško, bet visgi paaiškėjo, kad stipresnė yra ,,Aušrinė - Titmaras" ekipa - 29:31 (0:2).

Trečiojo seto pradžioje iniciatyvos ėmėsi ,,Cukrainis". Šeimininkės stabiliai rinko taškus, na, o ,,Aušrinė - Titmaras" taip pat kartas nuo karto rengė rezultatyvas atakas, tačiau viešnioms koją kišo kamuolių priėmime daromos klaidos. Seto metu ,,Cukrainis" atliko 8 ,,eisus". Ir tik seto pabaigoje jonaviškės suėmė save į rankas, spurtavo devynių taškų atkarpa ir nugalėjo priešininkes - 21:25 (0:1).

Puslapis peržiūrėtas: 4307

Komentarai