Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Kazlų Rūdos SC „Jotvingis“ (3:2)

,,Tinklo inžinerija'' iškovojo pergalę prieš Kazlų Rūdos ,,Jotvingį''

,,Tinklo inžinerija'' iškovojo pergalę prieš Kazlų Rūdos ,,Jotvingį''

Spalio 30 dieną, pirmąsias sezono varžybas B lygoje pradėjo ,,Tinklo inžinerija‘‘ ir Kazlų Rūdos ,,Jotvingis‘‘. Po penkių setų atkaklios kovos, pergalę išplėšė ,,Tinklo inžinerija‘‘ – 3:2.

Pirmame etape ,,Jotvingio‘‘ komanda buvo kiek išsiblaškiusi (23:18). Seto pabaigą lėmė ,,Tinklo inžinerijos‘‘ laimėti paskutinieji užtikrinti taškai – 25:19.

Po nesėkmingai sužaisto pirmo seto, Kazlų Rūdos ,,Jotvingis‘‘ susiėmė antrame kėlinyje. Tai pastebėję ,,Tinklo inžinerijos‘‘ žaidėjai stengėsi užkirsti tam kelią ir stengėsi išlyginti rezultatą (4:4; 8:6), tačiau užsivedusi ,,Jotvingio‘‘ komanda nenorėdama prarasti nei vieno taško savo vedamame sete, veržėsi pirmyn. Žaidimui įpusėjus ekipai pavyko išsiveržti triuškinančiu rezultatu į priekį (19:15; 19:24), ir užbaigti kėlinį – 19:25.

Trečiojo kėlinio situacija panašiai klostėsi į prieš tai buvusį - ,,Jotvingio‘‘ komanda dominavo aikštelėje (11:16; 15:21). Seto pabaigą nulėmė M. Klimavičiaus bei E. Norkaus pelnyti taškai - ,,Jotvingis‘‘ dar kartą laimi setą rezultatu 19:25.

Po trijų kėlinių susikaupusi ,,Tinklo inžinerija‘‘ ketvirtame pradėjo rodyti vėl savo pranašumą nei kiek neatsipalaiduodama. Vesti komandą į priekį pradėjo S. Mazrimas - kėlinyje pelnęs daugiausią taškų. ,,Jotvingio‘‘ komanda laimėjusi prieš tai du setus atsipalaidavo ir šiame žaidime pradėjo daryti gana daug klaidų gynyboje (15:10; 23:13). Tad setą svariu rezultatu užbaigė ,,Tinklo inžinerija‘‘ - 25:13.

Paskutinis kėlinys pareikalavo iš abiejų komandų jėgų ir susikaupimo. Tiek ,,Tinklo inžinerija‘‘, tiek Kazlų Rūdos ,,Jotvingis‘‘ neatsipalaidavo ir abi siekė seto rezultatus palenkti savo naudai, nors tai buvo itin sunku padaryti -  aikštelėje vyko nuožmi kova (13:14; 15:15; 17:17). Visgi, po įnirtingos kovos, ,,Tinklo inžinerija‘‘ išplėšė pergalę. Žaidimas baigėsi rezultatu 3:2 (25:19; 19:25; 19:25; 25:13; 20:18).

Po rungtynių, savo patirtomis emocijomis dalinosi ,,Tinklo inžinerijos'' komandos kapitonas E. Žitmariovas - ,,Varžybos buvo labai sudėtingos, pirmos sezone. Aišku daug klaidų tiek mūsų komandoje, tiek pas varžovus, bet sužaidėme tikrai puikiai.  Šiemet mūsų komandą papildė dar keletas naujų narių, su kuriais vis labiau pavyksta susižaisti komandiškai. Prieš varžovus atrodėme pranašesni komandiniu susižaidimu, o visų žaidėjų indėlis šiose varžybose buvo itin svarbus.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 3656

Komentarai