Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

,,TOP Sport“ paplūdimio vyrų tinklinio lygos apžvalga

,,TOP Sport“ paplūdimio vyrų tinklinio lygos apžvalga

Kovo 3 d. Rio arenoje vyko ,,Top sport" paplūdimio vyrų tinklinio varžybos. Šiandien savo jėgas išbandė ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos", ,,Mėlyni", ,,Iš alaus", ,,Top sport", ,,Vataip", ,,Nando" ir ,,Raudondvaris".

Komandos rungtynėse pasiskirstė tokia tvarka:

Pirmojoje aikštelėje susitiko ,,Mėlyni‘‘ vs ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos‘‘ (0:2), ,,Vataip‘‘ vs ,,Nando‘‘ (2:0), ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos‘‘ vs ,,Nando‘‘ (2:0), ,,Mėlyni‘‘ vs ,,Vataip‘‘ (2:0).

Antrojoje aikštelėje susitiko: ,,Iš alaus" vs ,,Top sport" (1:2), ,,Iš alaus" vs ,,Mėlyni" (0:2), ,,Top sport" vs ,,Raudondvaris (2:1), ,,Raudondvaris" vs ,,Iš alaus" (2:0).

,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos‘‘ laimėjo dvejas rungtynes. Abejose iš jų, komandai nestigo jėgų ir taktiškumo. Žaidime su varžovais - ,,Mėlyni‘‘ pirmasis setas baigėsi svariu rezultatu 11:21, o štai antrajame, priešininkai taip lengvai nebepasidavė, žaidimas buvo apylygis (8:7; 20:20). Visgi, paskutiniuosius taškus pavyko pelnyti AKSA - setas baigėsi 20:22. Toliau varžybose su ,,Nando‘‘ ekipa nesunkiai rinko taškus ir rodė savo pranašumą – pirmasis setas baigėsi 21:11, o antrasis – 21:8.

,,Iš alaus" ir ,,Top sport" komandoms prireikė trijų setų, kad išsiaiškintų kuri yra stipresnė. Pirmajame sete lyderiavo ,,Iš alaus" ekipa 21:17 (1:0), tačiau antrojo seto metu vienareikšmiškai geriau sekėsi ,,Top sport" ekipai 6:21 (1:1). Trečiojo seto metu žaidimas užsitęsė iki 23-ų taškų, komandoms prireikė daug kantrybės ir susikaupimo, tačiau vis gi nugalėjo ,,Top sport" 21:23 (1:2).

,,Iš alaus" ir ,,Mėlyni" ekipų žaidimas tęsėsi du setus. Tiek pirmajame, tiek antrajame sete lyderiavo ,,Mėlyni" ekipa. ,,Iš alaus" komadai sunkiau sekėsi tiek pelnyti taškus, tiek gintis nuo varžovų mušamų kamuolių į jų aikštelės pusę. Setai baigėsi tokiu pačiu rezultatu - 13:21 (0:2).

,,Top sport" ir ,,Raudondvaris" ekipos varžybose nuo pirmojo seto pradžios taškus sparčiau ėmė rinkti,,Top sport" ekipa. ,,Raudondvariui" sekėsi suniau jie seto metu surinko tik dešimt taškų. Antrajame sete žaidimas pakrypo kita linkme, nes ,,Raudondvaris" suėmė save į rankas ir rezultatyviai atakuodami susikrovė nemaneką taškų bagažą ir išlygino rezultatą (13:21) 1:1. Trečiajame sete taip pat vyko atkakli kova, žaidimas tęsėsi iki 22 taškų ir paaiškėjo, kad šiandien stipresni yra ,,Top sport" vyrai - 22:20 (2:1). ,,Top sport" ekipa šiandien džiaugėsi antraja pergale.

Susitikus ,,Raudondvaris" ir ,,Iš alaus" ekipoms, paaiškėjo, kad stipresni yra ,,Raudondvaris" vyrai. Žaidimas vyko du setus. Pirmajame ,,Raudondvaris" be vargo rinko taškus, kol tuo tarpu ,,Iš alaus" ekipai trūko susikaupimo ir rezultatyvių atakų 21:12 (1:0). Antrajame sete kova buvo atkaklesnė. Iki seto pabaigos priekyje buvo ,,Iš alaus" ekipa (7:10; 15:20), tačiau netikėtai žaidimas pakrypo kita linkme, kai ,,Raudondvaris" seto pabaigoje spurtavo septynių taškų atkarpa ir išplėšė seto pergalę iš varžovų 22:20 (2:0).

Turnyrinės lentelės viršuje yra ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" ekipa, kuri turi tik vieną pralaimėjimą (20 taškų), po jų eina ,,Raudondvaris" (16 taškų), ,,Mėlyni" (14 t.), ,,Top sport" (12 t.), ,,Perkūnas" ir ,,Vataip" (6 t.), ,,Nando" (2 t.) ir vis dar be pergalių ,,Iš alaus".

Šiai dienai ,,Top sport" paplūdimio vyrų tinklinio geriausieji yra:

Naudingiausias ir rezultatyviausias, taip pat daugiausiai ,,eisų" atlikęs žaidėjas - Rytis Kvieska (,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos");

Daugiausiai atlikęs rezultatyvių perdavimų - Skirmantas Staniulis (,,Top sport");

Daugiausiai atlikęs užtvarų - Žilvinas Jočys (,,Vataip").


 

 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 8826