Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs BrainStorm (3:0)

Pavasario "TOP sport" 6x6 taurės 2016 starte - "Sporto fėja" įveikė "BrainStorm" ekipą. (VIDEO)

Pirmadienį Kauno SRC sporto salėje įvyko Pavasario "TOP sport" 6x6 taurės 2016 pirmenybių pirmosios rungtynės, kuriose susitiko "Sporto fėja" ir svečių teisėmis atvykę "BrainStorm".

Rungtynės prasidėjo taškas į tašką. Pirmieji spurtą surengė "BrainStorm" ekipa, kurie įgijo trijų taškų pranašumą ( 4:7). Vis dėlto, "Sporto fėja" sugebėjp atsakyti į varžovų spurtą su kaupu ir persvėrė rezultatą į savas rankas ( 14:10). Svečiai pasinaudojo varžovų atsipalaidavimo ir seto pabaigoje išlygino rezultatą, tačiau "Sporto fėja" pademonstavo aukštesnį meistriškumą ir laimėjo pirmąjį setą - 25:23 ( 1:0).

Antrąjį setą "Sporto fėja" pradėjo lyg ant bangos ( 8:3). "BrainStorm" ekipos kapitonas buvo priverstas paprašyti minutės pertraukėlės, kuri pasiteisino ir žaidėjai ataka po atakos pradėjo mažinti skirtumą ( 13:12). Luko Dambrausko padavimų dėka "Sporto fėja" sugebėjo atitrūkti nuo varžovų ( 21:15). Seto pabaigoje "BrainStorm" pademonstravo kovingumą ir spurtavo atkarpa 5:0, tačiau "Sporto fėja" išlaikė iniciatyvą savose rankose ir laimėjo antrąjį setą - 25:21 ( 2:0).

Trečiajame sete "Sporto fėja" toliau diktavo savo sąlygos ( 5:2), tačiau jaunieji "Brainstorm" žaidėjai nežadėjo taip lengvai pasiduoti ( 13:12). Svečiai pradėjo klysti, o šeimininkai tuo pasinaudojo ir greitai atitrūko nuo varžovų ( 21:13). Seto pabaigoje "BrainStorm" dar sugebėjo patampyti nervus varžovus, kur skirtumą sumažino iki dviejų  taškų ( 22:20), tačiau svečiams koją pakišo klaidos ir "Sporto fėja" iškovojo pirmąją pergalę - 25:20 ( 3:0)

Po laimėtų rungtynių "Sporto fėjos" ekipos treneris, E.Sliežiauskas, kalbėjo:" Džiaugiamės pergale. Smagiai pasižaidėme. Komanda pasipildė naujais žaidėjais, dar trūksta susižaidimo. Tikimės, kad su kiekvienomis rungtynėmis žaidimas tik gerės."

Puslapis peržiūrėtas: 39729

Komentarai