Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklida vs KIILTO (0:3)

"KIILTO" nesunkiai patiesė "Tinklida" komandą (VIDEO)

"KIILTO" nesunkiai patiesė "Tinklida" komandą (VIDEO)

 Rungtynių ištraukos. II setas. III setas.

Gruodžio 2 dieną, 18:45 val., Šv. Pranciškaus vid. mokykloje (šeimininkai) "Tinklida" susikovė su (svečiai) "KIILTO" komanda. Pirmasis setas žadėjo inirtingą kovą, tačiau svečiai antrajame ir trečiajame setuose įrodė savo pranašumą ir taip pranoko savo priešininkus sausu rezultatu 0:3.

Pirmojo seto pradžiojo vyko apylygus žaidimas. Iki seto vidurio nei viena komanda neįsiveržė į priekį užtikrintesne persvara. Žymiai daugiau klydusių šeimininkų žaidimas "sugriuvo" tik einant setui į pabaigą, kai rezultatas buvo (17:17). Tada "KIILTO" komanda surengė galingą spurtą (1:8). Pirmoji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 18:25.

 Antrąjį setą sėkmingiau pradėjo "KIILTO" komanda. Varžovus į neviltį varė juvelyriniai A. Antono rezultatyvūs perdavimai ir N. Glodenio smūgiai. "Tinklidai" žymiai sunkiau sekėsi pulti ir rinkti taškus, kas ir įtakojo antrosios rungtynių dalies rezultatą 14:25.

Trečiasis setas buvo tik formulumai. Nuo pat pradžių svečiai įrodinėjo, jog pergalės iš savo rankų nepaleis ir tai puikiai vykdė. Šeimininkai pasimetė, pradėjo daryti daug klaidų, tuo pasinaudoję "KIILTO" tinklininkai sutriuškino varžovus rezultatu 13:25.

Po varžybų "KIILTO" komandos žaidėjas D. Baltrušaitis džiaugėsi pergale: džiaugiuosi pergale, tačiau nesitikėjau tokios lengvos kovos. 

Puslapis peržiūrėtas: 40579

Komentarai