Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Vitameda (1:3)

B lygos čempionais tapo ,,Vitameda“ (video reportažas)

B lygos čempionais tapo ,,Vitameda“ (video reportažas)

"B" lygos didžiosios taurės finale susitiko "Vitameda" kurie savo pusfinalyje anksčiau įveikė "LSMU" ir "Blokadą", kurie pusfinalyje po labai įtemptos kovos įveikė Jonavos "Dobilą". Šiandien abi komandos buvo nusiteikusios parodyti savo geriausia žaidimą, "Vitameda" po laimėtos "C" lygos nesiruošė sustoti ir kovojo dėl "B" lygos nugalėtojų titulo. Tačiau, šiandien "Blokadai" pritrūko šiek tiek tikslumo ir susikaupimo, jie turėjo pripažinti savo varžovų, "Vitamedos", pranašumą, kurie ir kėlė "B" lygos nugalėtojų taurę į viršų. Jie laimėjo rezultatu - 1:3.

Pirmajame sete abi komandos varžybas pradėjo maksimaliu susikaupimu ir puikiu nusiteikimu. Pačioje seto pradžioje "Vitameda" greitai įsiveržė į priekį rezultatu 1:6, tačiau "Blokada" ilgai nelaukė ir atsakė gera savo atkarpa pasivydami savo varžovus. Tačiau "Vitamedos" "varikliukas" R.Pocius puikiai skirstė kamuolius, o puolėjai D.Baltrušaitis ir N.Glodenis vertė juos taškais. "Blokada" strigo "Vitamedos" gynyboje ir atsirado šiek tiek nepasitikėjimo savimi, kai kelis kartus nepavyko sėkmingai užpulti, tuo pasinaudoję varžovai užsivedė ir pabaigė setą gražiais žaidimo epizodais rezultatu - 19:25 (0:1).

Antrajame sete žaidimo braižas išliko tas pats, visą setą dominavo "Vitameda", kurie buvo tikslesni tiek puolime, tiek gynyboje. R.Pocius žaidė nuostabias rungtynes keldamas savo komandos draugams patogius kamuolius, kurie atsidėkodavo lengvais taškais. Tuo tarpu "Blokada" vėl vargo su savo problemomis, jiems labai sunkiai sekėsi pulti ir jie atliko daugiau klaidų, nei surinko taškų. Su tokiu žaidimu buvo sunku pagalvoti apie pergalę ir šį setą vėl laimėjo "Vitameda" rezultatu - 17:25 (0:2).

Trečiajame sete "Blokada" vyrai apsitarė ir išėjo į aikštelė su daug didesne energija, jie nebuvo pasiruošę varžovams lengvai padovanoti taurės ir sužaidė įspudingą setą. Jie per šį setą suklydo vos keturis kartus ir rado būdus rinkti taškus prieš savo varžovus. "Vitameda" vyrai rodė gerą kova, tačiau šiame sete fortūna vis šypsojosi varžovams, žaidėjai pradėjo jausti spaudimą, pradėjo daugiau klysti ir žaidimas pasidarė labiau padrikas. "Blokada" žaidėjai užsivedę rengė gražias atakas ir šventė pergalę šiame sete rezultatu - 25:20 (1:2).

Ketvirtajame sete "Vitameda" vėl rado vaistų prieš gerą "Blokados" žaidimą, jie sugebėjo sustabdyti jų lyderius ir patys rinkti taškus. "Blokada" vėl pajautė didelį spaudimą iš varžovų komandos ir žaidimas vėl pradėjo griūti, atsirado daug klaidų, kurios neleido žaisti savo žaidimo. Nors "Blokada" tikrai buvo kovingi ir niekada nepasidavė, kovojo dėl kiekvieno centimetro aikštelėje, tačiau šiandien jie nesugebėjo įveikti "Vitamedos" kurie sužaidė nuostabias varžybas, atidavė visą save ir įrodė, kad jie yra geresnė komanda. "Vitameda" laimi šį setą rezultatu - 18:25 (1:3) kelią pergalės taurę į viršų ir keliaują švęsti ir "B" lygos čempionų titulo.

Video reportažas ir interviu

Puslapis peržiūrėtas: 36869

Komentarai