Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Mintonet vs Marito (2:3)

Dramatiškoje kovoje "Marito" svečiuose išplėšė pergalę prieš "Mintonet" ekipą (VIDEO)

Dramatiškoje kovoje "Marito" svečiuose išplėšė pergalę prieš "Mintonet" ekipą (VIDEO)

 Sausio 24d. 19:30val., KTU sporto ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko "A" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "Mintonet" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę "Marito" tinklininkai. Po įtemptos penkių setų kovos pergalę išplėšė "Marito" ekipa, rezultatu 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo "Marito" ekipos spurtu (5:2). Nieko nelaukdami šeimininkai atsakė keliomis sėkmingomis atakomis ir išlygino rezultatą (6:6). Vėliau iki pat seto pabaigos ekipos žaidė taškas į tašką, kovojo dėl kiekvieno kamuolio ir stengėsi įrodyti savo komandos pranašumą (11:11; 15:15; 19:19; 21:22). Vis tik sėkmingiau sužaidę pabaigą pergalę pirmąjame sete išplėšė "Marito" ekipos tinklininkai, rezultatu - 22:25 (0:1).

Antrojo seto pradžia buvo tokia pat kaip ir pirmojo tik šįkart spurtavo "Mintonet" ekipa (6:3). Tačiau svečiai taip pat neleido pabėgti šeimininkams į priekį ir greitai pasivijo savo varžovus (7:7). Toliau seto eiga vyko kaip ir pirmąjame sete, abi komandos žaidė fantastiškai tiek gynyboje tiek puolime, aukojosi dėl kiekvieno kamuolio, netrūko emocijų (11:11; 20:20; 23:23). Viskas vėl sprendėsi seto pabaigoje, kur šįsyk savo pranašumą įrodė aikštelės šeimininkai - "Mintonet" ekipa, nugalėję svečius, rezultatu - 25:23 (1:1).

Trečiąjame sete šeimininkai "Marito" ekipai sugebėjo pasipriešinti tik iki seto vidurio. Puikus jungėjo A.Zubavičiaus ir puolėjų S.Narvydo ir V.Lekavičiaus žaidimas tiesiog varė į neviltį "Mintonet" ekipą. Jie pradėjo daug klysti, kas leido svečiams pabėgti į priekį ir laimėti trečiąjį setą, bei išsiveržti į priekį setų santykiu. Seto baigtis - 15:25 (1:2).

Ketvirtąjame sete vėl užvirė arši kova. "Mintonet" ekipos tinklininkai net nežadėjo padovanoti pergalės savo varžovams ir stengėsi dėl kiekvieno kamuolio, lyg tai būtų lygos finalas. Abi komandos varžėsi taškas į taškas visą seta ir viskas sprendėsi pačioje pabaigoje, kur 25 taškų neužteko.. Vis tik puikus D.Mickūno žaidimas išvedė savo komandą į pergalę, kuri laimėjo ketvirtąjį setą ir išlygino setų rezultatą. Ketvirtojo seto pabaiga - 28:26 (2:2).

Penktąjame sete sprendėsi šios dienos rungtynių nugalėtojai. Vyko fantastiška kova, kur iki pat seto pabaigos ekipos mainėsi rezultatyviomis atakomis ir nei viena komanda nesugebėjo išsiveržti didesniu skirtumu, nei vienas taškas (2:2; 5:5; 9:9). Tačiau parako antadienio vakarą daugiau turėjo svečiai - "Marito" ekipa. Padarę mažiau klaidų ir gudriau sužaidę puolime jie išplėšė pergalę iš "Mintonet" ekipos ir namo išvažioja įsirašę dar vieną pergalę. Seto baigtis - 12:15 (2:3).

Rungtynių video

I setas

II setas

III setas

IV setas

V setas

Puslapis peržiūrėtas: 48315

Komentarai