Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Praūžė KTML vakarėlis. Išdalinti vidurio sezono apdovanojimai

Praūžė KTML vakarėlis.  Išdalinti vidurio sezono apdovanojimai

Kovo 25-ąją Kauno tinklininkai rinkosi į antrąją vidurio sezono šventę Punto Jazz palėpėje. Geros nuotaikos, palikę sportinę aprangą namuose sportininkai mėgavosi galimybe susitikti ne priešingose tinklo pusėse. Vakarėlio metu pirmą kartą lygos istorijoje išdalinti apdovanojimai.
Vakaro pradžioje susirinkusieji klausėsi legendinės britų grupės „The Beatles“ istorijos ir klausėsi žymiausių dainų. Vėliau buvo išdalinti apdovanojimai labiausiai šį sezoną pasižymėjusioms komandoms ir žaidėjams. Nominacijos pačios įvairiausios: „taškų darymo komanda“, „užtvarų karalius“, „misteris kairiarankis“ ir t.t. Beveik visos nominacijos buvo pagrįstos KTML rungtynių metu fiksuojama statistika, likusios – komisijos sprendimu. Dvi nominacijos buvo išrinktos netikėtai, vakarėlio metu – Mis kairiaranke tapo Aistė Kulytė, o Mis libero Marta Garšvaitė. Abi merginos žaidžia „KCSM-Tinklo draugai“ komandoje.

Pagerbtas buvo ir vyriausias KTML žaidėjas, juo tapo Romas Ašmys („Vivacolor“, „Kiilto“). Geriausiu libero išrinktas Benas Rimša („Marito“), kuris vos nepavėlavo atsiimti apdovanojimo. Nuskriaustos neliko ir nieko šį sezoną nelaimėjusios komandos: ASU (Dailioji lyga), Volstreet (B lyga) ir „Nemunas“ (C lyga). Joms skirta „Olimpinės vilties“ nominacija bei prizas – nemokama valanda „Rio smėlio arenoje“.

Į vakarėlį atvyko ir svečiai iš Vilniaus „Tinklinio akademijos“. Jos įkūrėjas Egidijus Kučinskis pasveikino visus susirinkusius ir pakvietė dažniau draugauti tinklinio aikštelėje ir organizuoti bendrus projektus.

Išdalinus apdovanojimus, visi draugiškai sudainavo vyriausiojo lygos teisėjo ir vakaro vedėjo Vytauto Kirkliausko sukurtą KTML himną. Himno žodžiai pritaikyti pagal gerai žinomą Bon Jovi dainą „It‘s my life“. Po to tęsėsi linksmybės: karaoke, šokiai, fotosesijos prie specialiai renginiui paruoštos fotosienelės. Vakarėlio metu net 3 šokius sušoko profesionali pilvo šokių šokėja Rūta Dainauskaitė, kuri be to yra ir Kauno tinklinio mėgėjų lygos sekretorė.

Nominantai buvo apdovanoti prizais, kuriuos įstaigė Kauno Valtybinis Muzikinis Teatras, „RIO smėlio arena“, Laisvalaikio centras „Undinė“ ir jos vadovas Haroldas, UAB „GSMera“ ir jos vadovas Žilvinas Jočys, UAB „Vitameda“ ir jos vadovas Kęstutis Jocius, „Punto Jazz Palepė“ ir jos savininkas Sigitas. Širdingai dėkojame jiems už gausias dovanas.

Taip pat dėkojame prisidėjusiems prie vakarėlio organizacijos: Simonai Neniškytei – už pagalbą kuriant nominacijas ir diplomus, programos režisūrą ir, žinoma, bilietų pardavėjos darbą; KTML administratoriui Linui Makštučiui – už gausios statistikos analizę ir rezultatų surinkimą, o ypač už diplomų spausdinimą; Kęstučiui Bradauskui – už fotostendo ir diplomų maketus, ir idėjinį bei moralinį palaikymą viso organizavimo metu; Renatui Dūdai – už fotografavimą vakarėlio metu ir operatyvų nuotraukų talpinimą į FB; Esmiraldui Sliežauskui – už du didelius ir skanius tortus, fotostendo gamybos organizavimą ir pagalbą ieškant rėmėjų; Vytautui Kirkliauskui – už dainą, skirtą šiam vakarėliui, o ateity gal net tapsiančią KTML himnu ir puikų vakarėlio vedimą.

2015/2016 m. lygos apdovanojimai:

TAŠKŲ DARYMO KOMANDA, Vaikinai "Sporto Fėja" - 119 taškų per rungtynes
TAŠKŲ DARYMO KOMANDA, Merginos Lietuvos sveikatos mokslų universitetas - 110 taškų per rungtynes
KOVINGIAUSIAS SETAS, Vaikinai KCSM-Tinklo draugai. Setas 33-35
KOVINGIAUSIAS SETAS, Vaikinai Kėdainių "Laumetris". Setas 35-33
KOVINGIAUSIAS SETAS, Merginos KCSM-Tinklo draugai. Setas 27-29
KOVINGIAUSIAS SETAS, Merginos Lietuvos sveikatos mokslų universitetas. Setas 29-27
UŽTVARŲ KARALIUS Lukas Kirchovas. ASU
UŽTVARŲ KARALIENĖ Martyna Kačinskaitė. KCSM-Tinklo draugai
MISTERIS JUNGĖJAS Lukas Oleškevičius. KCSM 98-99
MIS JUNGĖJA Viltė Jazdauskaitė. LSU
REZULTATYVIAUSIAS ŽAIDĖJAS Eduardas Norkus. Kazlų Rūdos "Jotvingis"
REZULTATYVIAUSIA ŽAIDĖJA Martyna Kačinskaitė. KCSM-Tinklo draugai
EISŲ KARALIUS Eduardas Norkus. Kazlų Rūdos "Jotvingis"
EISIŲ KARALIENĖ Marija Ramanauskaitė, LSMU
KTML SENJORAS Romas Ašmys. Vivacolor; Kiilto
PUBLIKOS NUMYLĖTINIAI LSU, 181 "Like"
PUBLIKOS NUMYLĖTINĖS La Vita Volley, 95 "Like"
MISTERIS KAIRIARANKIS Justinas Laurinavičius, Kauno Kolegija
MIS KAIRIARANKĖ Austė Kulytė, KCSM-Tinklo draugai
KTML OLIMPINĖ VILTIS "Volstreet" - B lyga
KTML OLIMPINĖ VILTIS "Nemunas" - C lyga
KTML OLIMPINĖ VILTIS ASU - Dailioji lyga
MISTERIS LIBERO Benas Rimša, Marito
MIS LIBERO Marta Garšvaitė, KCSM-Tinklo draugai

Visą fotogaleriją rasite KTML facebook paskyroje:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1287045361311223.1073741882.382234758458959&type=3

 Vakarėlio daina (karaoke)

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 5891