Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda ‒ RIO vs KSM „Startas” ‒ Tinklo draugai ‒ 3 (0:3)

„Vitameda – RIO“ turėjo pripažinti KSM „Startas“ – tinklo draugai – 3 komandos pranašumą

„Vitameda – RIO“ turėjo pripažinti KSM „Startas“ – tinklo draugai – 3 komandos pranašumą

Sausio 23d. 20:30val. RIO arenoje įvyko „Dailiosios A“ lygos rungtynės tarp šeimininkių „Vitameda – RIO“ ir svečių KSM „Startas“ – tinklo draugai – 3 komandų. Pergalę po trijų setų kovos šventė KSM „Startas“ – Tinklo draugai –  3 tinklininkės.

Susitikimą sėkimgiau pradėjo KSM „Startas“ – 3 ekipa (5:8), tačiau aikštelės šeimininkės greitai sugebėjo atstatyti pusiausvyra (11:11), komandos keitėsi taškais, o rezultatas dažnai buvo lygus (13:13) (15:15) (18:18), seto pabaigą sėkmingiau sužaidė svečių KSM „Startas“ – 3 komandą, taip laimėdamos pirmą rungtynių dalį rezultatu (20:25).

Antrasis setas prasidėjo analogiškai pirmajai rungtynių daliai, į priekį ir vėl šovė svečių tinklininkės (6:10), nors „Vitameda – RIO“ komandai kelis kartus pavyko sumažinti deficitą iki dviejų taškų, užtikrinčiau seto pabaigą sužaidusios KSM „Startas“ – 3 ekipa identišku rezultatu pirmajam susitikimo setui laimėjo ir antrąjį rungtynių kėlinuką (20:25).

Trečiojo seto pradžioje vaizdas aikštelėje jau skyrėsi kardinaliai, puikiai trečiąją rungtynių dalį pradėjusios aikštelės šeimininkės netruko susikrauti didelės persvaros (15:6), kuomet atrodė, jog „Vitameda – RIO“ užtikrintai kontroliuoja situaciją (18:10), vaizdas aikštelėje apsivertė aukštyn kojom, KSM „Startas“ – 3 pradėjo renkti vieną sėkmingą ataką po kitos ir ne tik išlygino seto rezultatą (19:19), bet ir išsiveržė į priekį (20:21), nors aikštelės šeimininkės ir išlygino rezultatą (22:22), paskutinius 3 susitikimo taškus pelnusios KSM „Startas“ – 3 tinklininkės (22:25), įsirašė jau dešimtą pergalę iš tiek pat galimų ir liko vienintelė nepralaimėjusią komandą „Dailiosios A“ lygoje.

Po rungtynių buvo pakalbinta KSM „Startas“ – tinklo draugai – 3 komandos trenerė Edita Simonavičienė

Kas lėmė šiandienos pergalę?

Susikaupimas ir nusiteikimas komanda į aikštelę išėjo su maksimaliu nusiteikimu kas lėmė, jog sužaidėme tikrai geras rungtynes.

Puslapis peržiūrėtas: 8201

Komentarai