Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda ‒ RIO vs Cukrainis (3:0)

„Vitameda ‒ RIO“ pranoko savo varžoves „Cukrainio“ komandą.

„Vitameda ‒ RIO“ pranoko savo varžoves „Cukrainio“ komandą.

Moterų "A" lygos varžybose susitiko šeimininkės "Vitameda - RIO" kurios praeitame sezona žaidė po vardu "La Vita Volley" ir jų varžovės "Cukrainis". Varžybose komanda "Vitameda" buvo pranašesnės už savo varžovės ir trijų setų kovoje sugebėjo tai irodyti - 3:0 (25:17, 25:19, 25:12).

Pirmajame sete jautėsi abiejų komandų didelis noras kovoti ir pasirodyti pirmose savo varžybose. Tas didelis noras kartais keldavo jaudulį ir prasidėdavo žaidybinių elementų klaidos. Atakos būdavo ilgos ir kamuolys daug kartu keliaudavo per tinklą. Tačiau, "Vitameda - RIO" žaidė labai tvarkiną tinklinį, jos teisingai gynėsi ir puolime vertė vieną po kito kamuolį taškais. Geras puolimas šeimininkių komandai laimėjo pirmąjį setą rezultatu - 25:17 (1:0).

Antrajame sete jau "Vitameda - RIO" apsiprato prie žaidimo ir dar stipriau pagerino jo kokybė, kai jų varžovės klydo ir sunkiai rinko taškus. Tik Laura Žlibinaitė atliko savo komandos lyderės vaidmenį ir bandė ją traukti į priekį, tačiau gera varžovių gynyba vis parklupdydavo "Cukrainio" žaidėjas ant kelių ir neleisdavo joms pelnyti taškų. "Vitameda - RIO" ir šiame sete demonstravo kokybiškesni tinklinį ir įveikė savo varžoves rezultatu - 25:19 (2:0).

Trečiajame sete "Cukrainis" atrodė psichologiškai sulūžės, žaidėjos nuo pat seto pradžios sunkiai tvarkėsi su emocijomis ir dažnai klydo. Jos setą pradėjo rezultatu (10:3) taip leisdamos varžovėms stipriai atsiplėšti. "Vitameda" tuom pasinaudojo ir tos persvaros neišvaistė, jos tvarkingai ir tuoliau puolė nepalikdamos varžovėms daug šansų sugryžti į žaidimą. Idomus dalykas tas, kad "Cukrainis" šiame sete pelnė vos keturis taškus savo jėgomis, o visi kiti buvo padovanoti varžovių. Šį setą ir varžybas laimi "Vitameda - Rio" rezultatu - 25:13 (3:0).

Po varžybų "Vitameda - Rio" komandos kapitonė Indrė Gulbinienė sakė: "Esame nauja komanda šiame sezone, tai pradžia buvo šiek tiek sunki ir buvo jaudulys. Tačiau vėliau apsipratom ir galėjom pademonstruoti gerą savo žaidimą. Labai džiaugiames pergale".

Puslapis peržiūrėtas: 2996

Komentarai