Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Korys vs NUTPA ‒ 2 (3:2)

„Korys“ rezultatu 3:2 džiaugėsi iškovota pergale prieš „NUTPA-2“ komandą

 „Korys“ rezultatu 3:2 džiaugėsi iškovota pergale prieš „NUTPA-2“ komandą

 Sausio 13d. 19:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko "Žalių" "D" lygos varžybos tarp "Korys" ir "NUTPA-2" komandų. Po įtemptos penkių setų kovos "Korys" galėjo džiaugtis iškovota pergale prieš "NUTPA-2" komandos atstovus. 

Nuo pat varžybų pradžios užvirė nuožmi kova tarp abiejų komandų. Sportininkai žaidė taškas į tašką. Nei viena komanda nenorėjo nusileisti priešininkams. Visi setai baigėsi vos dviejų/trijų taškų persvara vienos ar kitos komandos naudai. Nors iš pradžių  "Korys" komandai laimėjus du setus iš eilės  jau atrodė, jog pergalė yra sportininkų rankose, tačiau  žaidimas pakrypo priešinga linkme. Įvertinę situaciją susikaupė ir spurtavo "NUTPA-2" komandos atstovai. Sportininkams taip pat laimėjus du setus iš eilės, komandos susitiko savo jėgų patikrinti penktojo seto metu. Penktajame sete įvyko analogiška situacija, komandos žaidė taškas į tašką. Rezultatui pasiekus 8:7 spurtavo "Korys" komandos atstovai ir pelnę penkis taškus iš eilės pakeitė buvusį rezultatą savo naudai į 13:8. Nors priešininkų komanda ir bandė prisivyti, tačiau to jiems padaryti nepavyko. "Korys" komanda pelniusi du taškus iš eilės pergalingai užbaigė šį setą rezultatu 15:12

Taškų pasiskirtymas šios dienos varžybose:

I setas 25:22

II setas 26:24

III setas 22:25

IV setas 24:26

V setas 15:12

Šiose varžybose "Korys" komandoje rezultatyviausiai pasirodė Vilius Aleksandravičius (20), Esmiraldas Sliežauskas (18), Aurimas Turskis (17). Daugiausiai rezultatyvių perdavimų atliko Vilius Aleksandravičius (30) bei Vitalijus Gubanovas (17).

Priešininkų komandoje rezultatyviausiai sužaidė Laimonas Petreikis (34), Paulius Griškevičius (11), Vygandas Masiulis (8). Daugiausiai rezultatyvių perdavimų atliko Lina Mazūrienė (23) bei Saulius Mazūras (19).

Po varžybų pavyko pakalbinti "Korys" komandos kapitoną Esmiraldą Sliežauską.

-Kaip vertinate šios dienos varžybas?

-Tai buvo vienos iš sunkiausių varžybų. Neturėjome vieno komandos lyderio, vos išsikapstėme.

-Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos šios dienos žaidime?

-Išskirti nieko negalėčiau, nes daugmaž visi prisidėjo prie šios dienos pergalės. Dėkojame varžovams už gerą žaidimą.

 

Puslapis peržiūrėtas: 6546

Komentarai