Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Laumetris ‒ 2 (3:1)

Vitamedos pergalė prie „Laumetris-2“

Vitamedos pergalė prie „Laumetris-2“

 
B lygos varžybose, kurios įvyko RIO arenoje susitio „Vitamedos“ ir Laumetris-2“ ekipa. Po keturis setus trukusios kovos, „Vitameda“ šventė pergalę 3-1
Rungtynių pradžioje pranašesni buvo „Laumetrio-2“ ekipos žaidėjai, tačiau gana greitai įsižaidė ir jų priešininkai. Abi komandos demosntravo koncentruotą žaidimą į puolimą, todėl gynyba buvo tiek vienai ekipai , tiek kitai – problema. Griaučiau susitvarkiusi su trukdžiais gynyboje, „Laumetrio -2“ komanda laimi kėlinį (21:25)
Varžyboms tęsiantis „Vitamedos“ komanda atsigavo, pirmame sete tik „stebėdama“ kur priešininkų „Achilo kulnas“. Supratusi, kur „Laumetrio-2“ komanda buvo silpnesnė, ji ten daugiausiai ir dėjo pastangu, kurios su laiku vis pasiteisindavo. Seto pabaiga (25:19)
Trečiame kėlinyje, komandos susikovė nuožmesnėje kovoje, nes svečiai nesiruošė lengvai atiduoti pergalės savo priešininkams. Toks atkaklus žaidimas šiame kėlinyje skatino komandas dar labiau stengtis žaisti ir nepasiduoti, ko pasekoje, šiaip ne taip tik dviejų taškų skirtumu „Vitameda“ sugebėjo išplėšti pergalę (26:24)
Ketvirtas setas tapo lemtingas „Vitamedos“ komanda demonstravo puikiai atliktus namų darbus, o „Laumetriui-2“ belikdavo tik gintis. Kelios spragos gynyboje svečių komandoje, šeimininkams dovanojų keturių taškų atotrūkį, kurį išlaikė iki seto pabaigos (25:21) 3-1

Puslapis peržiūrėtas: 5068

Komentarai